Kistarcsán szülő anyukák? Mennyit adtatok a fogadott orvosotoknak? Hozzá jártatok magánrendelésre is?
Jézusom, én 10.000-ért járok magánrendelésre, akkor nekem 100ezret "illik" adnom??
Ilyenkor nem elég amit ott hagyok a 9 nónap alatt? Eddig már 80.000 Ftnál tartunk.
6 hós kismami
Köszi, remélem könnyű szülésem lesz, ez már a második ;) az első sem volt nehéz, szóval bízom benne, hogy ez még gyorsabb lesz .
Nagyon durva amúgy , hogy van pofájuk ennyi pénzt elkérni, főleg, hogy a 9 hónap alatt mennyit odahord nekik az ember , de nem szeretnék idegen dokinál szülni így kinyögjük valahogy, de ha ránkbízta volna és nem jelenti ki mennyit vár el tuti nem adunk ennyit, az első lányomnál még nem mondott összeget annyit adtunk amennyit gondoltunk , ami a mostaninak a fele volt... a pláne, hogy pont ő volt az ügyeletes mikor szültem ... szóval még csak készenlétben sem kellett lennie, mert ők ezt a pénzt "készenléti" összegnek hívják , jó mi ?
igen, én is rengetegnek tartom ezt a 10x-es összeget. másnak egy havi fizetése, nekik meg pár óra munka, amikor is tulképp a szülésznő dolgozik, ők csak a végén egy-két órát intenzívebben.
Én gondolkodom, h csak szülésznőt fogadok...
Nekem azt mondta a dokim, hogy ha pont bent lesz, akkor semmit nem kell fizetnem, csak akkor, ha be kell őt hívni.
Minden nap bejött hozzám, a babáról is érdeklődött, de így arról nem tudok nyilatkozni, hogy milyen lett volna, ha pont ügyeletes, és nem adunk pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!