Tudom hogy már elegetek van ebből a témából, de figyeltétek már hogy mit művel Rubint Réka a Facebookon?
Nevezheted -ha neked úgy tetszik- Dundikát,Bódy Szilvit,Voksán Virágot stb. meg ezt a Mihók Beát akárhogy,playmate-nek,modellnek,akárminek,a lényeg mindig ,mindegyikük esetében egy és ugyanaz,szexuális célzattal magukat kelletik főként férfiak számára készült meztelen fotókon,kiteszik azt,amijük van,valóban egyszerű és pórias módon megfogalmazva k.rválkodnak.De már ne haragudj,én az ilyesmivel nem tudok finomkodni,mivel nem érdemlik meg,hogy finomkodjon vele az ember.Akinek egy gyönyörű nő létére csak ennyi erkölcsi értéke és tartása van,az nem érdemel mást.Az lehet,hogy a mai média mind az országban,mind a világban megpróbálja elhitetni az emberekkel,főként nőkkel hogy ez a menő,ennek van értéke,ez a divatos,ettől leszel valaki,ettől leszel sztár,de attól ez még nem így van,és ezt rajtam kívül még nagyon-nagyon sokan gondolják így.Mindezt-teszem hozzá halkan-Mihók Bea teszi ezt egy 20 hetes magzattal a hasában-no comment.
Azt már csak mellékesen említem meg,hogy bizony ezekről a "playmatekről" időnként azért elő-előkerül egy- egy külföldi weboldal,ahol pénzért hirdeti "szolgáltatásait"(még mielőtt az a vád ér,hogy nem tudom mi a "k.rva" definíciója,vagy már ért is..?),merthogy a magakelletéstől már csak egy lépés vezet ideáig.
Szóval lehet rám kígyót-békát kiabálni,lesz.rom,,akármelyik 100 kilós kismama az én szememben többet ér,a belső értékei miatt(merthogy a külső még nem minden),mint az ilyen kis "nőcskék".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!