Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tudom hogy már elegetek van...

Tudom hogy már elegetek van ebből a témából, de figyeltétek már hogy mit művel Rubint Réka a Facebookon?

Figyelt kérdés
2011. márc. 29. 17:28
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Nem is azért irjuk hogy érdekeljen bárkit is.Én speciel nem is olvastam a többi hozzászólást,de valami lehet benne ha egymástól független embereknek rögtön ez jut eszébe rólad,nem?Szerencsétlen.Menj inkább tornázni ne az internet előtt tespedj.
2011. márc. 30. 13:42
 22/34 anonim ***** válasza:
Akkor jól gondoltam hogy mihók Beáról van szó.elég jól ismerem.Egyáltalán nem luxus prosti,tényleg úgy van ahogy Réka is leírta.Első ránzésre tényleg egy kis plázacica,de belülről egy végtelen kedves és művelt ember aki egyetemet végzett és kb 4 nyelven beszél.Szóval nem minden a külső.A férjével otthon dolgoznak,apartmanjaik vannak. Hát a terhességéről meg annyit hogy csakis Norbi updateos kaját eszik és energiaitalt iszik folyamatosan. Nekem ez egy kicsit furcsa.És még szolizik is. Meg nem tudom hogy mennyire normális az hogy 20 hetes terhesen valakinek nnyire ne legyen hasa.Meg persze hasizmozik is ezerrel.de ezt ő tudja,csak ez nem szimpi nekem. Amúgy hol lehet megnézni azt a képet amit Réka felrakott róla?nem találom.
2011. márc. 30. 13:58
 23/34 A kérdező kommentje:
Jajj,te már csak tudod hogy milyen vagyok..Elég nagy baj az neked kedvesem,ha szerinted az a "szerencsétlen" és irigy,aki úgy gondolja,hogy mégsem kellene egy nőnek,meg egy kismamának jóformán anyaszült meztelenül mutogatnia magát..Elég szűk látókörre vall ez az állandó "irigység" kiabálás mindenre és mindenkire,aki hasonló véleményen van,mint én,és nem a Réka talpnyalója..Ennél, meg a sértegetésnél jobbat már nem tudsz kitalálni..?
2011. márc. 30. 14:04
 24/34 anonim ***** válasza:
Csak megtaláltam Réka oldalán Beát.Csak azt nem értem hogy miért 2009-es év van a fényképre írva.Ott még egyiken sem terhes.Nem jól gondolom?
2011. márc. 30. 14:18
 25/34 anonim ***** válasza:
Az első oldalon leszögeztem hogy NEM vagyok Rékapárti.Nem is érdekel.Csak megdöbbentett a falusias kicsinyesség ami belőled árad.
2011. márc. 30. 14:44
 26/34 A kérdező kommentje:
Tudod,nem minden csinos,jó testű nő szeret ám meztelenkedni a facebookon, a neten és egyéb más magazinokban..Sőt!Nagyon-nagyon sokan gondolják úgy,hogy ez intim dolog,és csak rá és a párjára tartozik,és nincs szüksége arra,sem az önbecsülésnek sem másának,hogy a testét kellesse azért,hogy idegen férfiak a nyálukat csorgassák a melleire..!Nem gondolnám,hogy ilyen nőt kellene példaképül választanom,sem kismamaként,sem nőként,bárhogyan is néz ki.És ha ez a vélemény és gondolkodásmód szerinted "falusias kicsinyesség",akkor az már a te bajod,az enyém már biztosan nem!
2011. márc. 30. 17:20
 27/34 anonim ***** válasza:
Nem!Nem az a falusias kicsinyesség!Tökéletesen megértelek ha te nem érzed úgy hogy mutogatni kellene magad,meg azt is hogy azzal nem értesz egyet ha más kismamák mutogatjék magukat!!Azt nem értem miért kell ezt ide kiirni,miért kell ellenkampányolni,miért kell érte beszólni, annak aki megmutatja magát.Hisz nagyon sok másik kismamát lehet hogy épp ez térit észhez,hogy "hahó,attól hogy gyereked/van lesz még nem haltál meg"!!Ha csak 1 kismama kezd el a Rékáék miatt tornázni,és nem marad egy besavanyodott egészségtelenül élő paca,akit elhagy a férje majd meghal az egészségtelen életmódja következtében,már megérte feltenni oda azt a képet!!
2011. márc. 30. 20:29
 28/34 A kérdező kommentje:
Értem.Szóval akinek ellenvéleménye van,azt cenzúrázni kellene..?(Amúgy ez folyik az ominózus weboldalon is)Az nem mondhatja el a véleményét semmilyen fórumon,oldalon sem,az fogja be a száját,csak bégessen együtt a nyájban a többiekkel?Vagy szerinted ez hogyan működik,mindig,mindenkinek, mindenkivel egyet kellene érteni?Az lehet hogy vannak kismamák,nők,aki úgy éreznek mint ahogyan te leírtad.És azokkal a nőkkel,anyukákkal mi van,akik ezen az oldalon a földbe vannak döngölve,mert az EMBER ott csak 50 kilóig tart..?Aki molett,annak már nincsenek értékei,szégyellje magát,forduljon fel ahol van?Csak menj fel "Réka" oldalára,és nézd meg,mit művelnek sokan,engem csak ez háborít fel,a magamutogatás nem is igazán lényeges!Emberek vagyunk,mindannyian másfélék,feketék,fehérek,sárgák,alacsonyak,magasak,kövérek,soványak,attól még mindenki ugyanannyit ér!Mert ez a világ rendje.És lehet,hogy sokan tesznek azért,hogy ne így legyen,ne legyenek kövérek,de sokan NEM tudnak ellene tenni,önhibájukon kívül!
2011. márc. 30. 21:03
 29/34 anonim ***** válasza:
Én sem 50 kg vagyok mellesleg,nemtornázom mert hulla vagyok,és lesz@rom az update kajákat...de engem nagyon taszit ez a fajta "odamegyek,elolvasom a weboldalukat aztán köpködök egy kicsit" hozzáállás.Nem lehet hogy azért váltottak ők is ilyen hangnemre mert a hozzád hasonlók elmondták őket minden sarki ku...ának??
2011. márc. 30. 21:25
 30/34 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó hozzászóló!Számodra javaslom előző kommentem elolvassát és értelmezését.

Ezt nem én írtam,de azt hiszem,ezzel el is mondok mindent,amit a témához szerettem volna hozzáfűzni.Nincs benne semmi k.rvázás,rosszindulatú hangnem,tények és a színtiszta igazság van benne.Ez egy kritika abból a párból,amit írtak,azt a párat is azonnal törlik,cenzúrázzák az oldalról.Ez a pár darab kritika elenyésző ahhoz képest,amit szinte az összes többi ajnározó,bégető,ugyanakkor a túlsúlyos nők irányában fröcsögő hozzászólás tartalmaz.

"végre valaki kimondja!Gondolkodtam, hogy leíjam-e a véleményemet, de Te és még néhányan kimondtátok az igazságot!Nem az "fáj", hogy Bea ilyen csinos, és megteheti, hogy tornázik, updatel, szolizik...stb (sőt, gratulálok is ne...ki és boldog babavárást kívánok!), hanem hogy sokan (többek között Bea is ezzel verte ki a biztosítékot) úgy gondolják, hogy ez Magyarországon a normális és kivitelezhető. Ahol naponta ezrek vesztik el állásukat, ahol hetente válnak családok nincstelenné a bedőlt hiteleik miatt, ahol az egészségügy egy undorító rendszer (nekem 3 évembe került, mire kiderítették, hogy 2-es típusú diabéteszem van), ott nincs lehetőség ilyen jellegű életvitelre. Bea és Réka is, és itt még sokan mások átlagon felüli életmóddal bírnak. Igenis számít, hogy mennyi pénzed, munkád,lehetőséged van. Azon a Magyarországon, ahol az emberek azon gondolkodnak, hogy a 200 Ft-os vagy a 180 Ft-os lisztet vegyék-e meg, mert 20 Ft is számít, ott nem fognak tudni update szerint táplálkozni. Én ajobban keresőek közé tartozom, de nem tehetem meg, hogy havi 1 adag update lisztnél többet vegyek...1-2 dolgot tudok csak venni, nem tudom a teljes táplálkozásomat átalakítani update szerint. Sajnos, pedig nagyon egyetértek vele!És ne értsetek félre, nem sajnáltatni szeretném magam, csupán felhívni a figyelmet arra, hogy nem olyan egyszerű ezt az egész egészséges életmódot ebben az egyre szegényebb országban megoldani. Ti örüljetek, hogy jut rá, ha tehetitek, vegyetek a rokonatoknak is, de ne bántsatok mást, azért mert nem marad pénze rá a hitel, rezsi...stb mellett. Illetve az általánosítás bicskanyitogató, miszerint "a legtöbb kismama betegségként éli meg a terhességét". Ez butaság!A sznob emancipált karrierista liba között biztosan betegségnek számít, de egy normális lelkületű nőnél nem!

Végül, pedig szálljatok már le erről az irigykedés témáról! Nem létezik más fogalom a tarsolyotokban, mint az irigység?? Olyan is van,mint, pl: az egyet nem értés fogalma. Ha meg csak azt tudjátok írni, hogy irigység van a negatív véleményezők körében, akkor inkább ne is írjatok semmit, mert uncsi!"

További szép estét mindenkinek.

2011. márc. 30. 23:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!