Tudom hogy már elegetek van ebből a témából, de figyeltétek már hogy mit művel Rubint Réka a Facebookon?
Kedves utolsó hozzászóló!Számodra javaslom előző kommentem elolvassát és értelmezését.
Ezt nem én írtam,de azt hiszem,ezzel el is mondok mindent,amit a témához szerettem volna hozzáfűzni.Nincs benne semmi k.rvázás,rosszindulatú hangnem,tények és a színtiszta igazság van benne.Ez egy kritika abból a párból,amit írtak,azt a párat is azonnal törlik,cenzúrázzák az oldalról.Ez a pár darab kritika elenyésző ahhoz képest,amit szinte az összes többi ajnározó,bégető,ugyanakkor a túlsúlyos nők irányában fröcsögő hozzászólás tartalmaz.
"végre valaki kimondja!Gondolkodtam, hogy leíjam-e a véleményemet, de Te és még néhányan kimondtátok az igazságot!Nem az "fáj", hogy Bea ilyen csinos, és megteheti, hogy tornázik, updatel, szolizik...stb (sőt, gratulálok is ne...ki és boldog babavárást kívánok!), hanem hogy sokan (többek között Bea is ezzel verte ki a biztosítékot) úgy gondolják, hogy ez Magyarországon a normális és kivitelezhető. Ahol naponta ezrek vesztik el állásukat, ahol hetente válnak családok nincstelenné a bedőlt hiteleik miatt, ahol az egészségügy egy undorító rendszer (nekem 3 évembe került, mire kiderítették, hogy 2-es típusú diabéteszem van), ott nincs lehetőség ilyen jellegű életvitelre. Bea és Réka is, és itt még sokan mások átlagon felüli életmóddal bírnak. Igenis számít, hogy mennyi pénzed, munkád,lehetőséged van. Azon a Magyarországon, ahol az emberek azon gondolkodnak, hogy a 200 Ft-os vagy a 180 Ft-os lisztet vegyék-e meg, mert 20 Ft is számít, ott nem fognak tudni update szerint táplálkozni. Én ajobban keresőek közé tartozom, de nem tehetem meg, hogy havi 1 adag update lisztnél többet vegyek...1-2 dolgot tudok csak venni, nem tudom a teljes táplálkozásomat átalakítani update szerint. Sajnos, pedig nagyon egyetértek vele!És ne értsetek félre, nem sajnáltatni szeretném magam, csupán felhívni a figyelmet arra, hogy nem olyan egyszerű ezt az egész egészséges életmódot ebben az egyre szegényebb országban megoldani. Ti örüljetek, hogy jut rá, ha tehetitek, vegyetek a rokonatoknak is, de ne bántsatok mást, azért mert nem marad pénze rá a hitel, rezsi...stb mellett. Illetve az általánosítás bicskanyitogató, miszerint "a legtöbb kismama betegségként éli meg a terhességét". Ez butaság!A sznob emancipált karrierista liba között biztosan betegségnek számít, de egy normális lelkületű nőnél nem!
Végül, pedig szálljatok már le erről az irigykedés témáról! Nem létezik más fogalom a tarsolyotokban, mint az irigység?? Olyan is van,mint, pl: az egyet nem értés fogalma. Ha meg csak azt tudjátok írni, hogy irigység van a negatív véleményezők körében, akkor inkább ne is írjatok semmit, mert uncsi!"
További szép estét mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!