Tudom hogy már elegetek van ebből a témából, de figyeltétek már hogy mit művel Rubint Réka a Facebookon?
Ez a Bea:
Hát nem tudom,mifelénk az ilyet úgy hívják h luxusk.rva.
Ezt a nőt rakta ki Rubint Réka,20 hetes terhesen(szintén alig ruhában),hogy vegyünk példát róla..Felháborító!!És még mi vagyunk az irigyek és rosszindulatúak,amiért nem favorizáljuk..
Legutóbb akkor néztem így ki amikor tini lány voltam.Nagyon hízékony vagyok,így ezek a paraméterek nekem csak álom marad.Én mindent megtettem,hogy ne hízzak terhesség alatt és sikerült is,bár szerencsém volt,mert nem volt nagyon étvágyam,ám szülés után nagyon meghíztam nehéz feldolgozni ezt a hirtelen jött súlyfelesleget(16 kg plusz 2 hónap alatt). Réka példa értékű számomra, mivel ő is kövér lány volt régebben.Szóval ő is megtudna hízni,de tesz érte,hogy ne így legyen. Norbi szintén.A lényeg,hogy nem irigyelem őket,de a kitartásukat igen.
4 hós kislány anyukája
Reka a tokeletes anyuka es no vegyetek peldat rola:D
Nekem igy jo ahogy vagyok,sokat szedtem fel le is adtam,boldog kiegyensulyozott vagyok igy lusta disznokent is.
Nah,látod kérdező,az ilyenek miatt mint te is,váltott át a Réka is ilyen hangnemre.Luxusprosti???Miért is?Pffff.....te hülye vagy,már bocs.
IRIGY VAGY!!!Fogadok,világéletedben rühellted a szép lányokat,elmondtad őket minden rib@ncnek,azért mert te a nyomukba sem értél soha.Igazam van vagy igazam van??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!