Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tudom hogy már elegetek van...

Tudom hogy már elegetek van ebből a témából, de figyeltétek már hogy mit művel Rubint Réka a Facebookon?

Figyelt kérdés
2011. márc. 29. 17:28
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Milyen Bea??
2011. márc. 29. 21:50
 12/34 A kérdező kommentje:

Ez a Bea:

[link]

Hát nem tudom,mifelénk az ilyet úgy hívják h luxusk.rva.

Ezt a nőt rakta ki Rubint Réka,20 hetes terhesen(szintén alig ruhában),hogy vegyünk példát róla..Felháborító!!És még mi vagyunk az irigyek és rosszindulatúak,amiért nem favorizáljuk..

2011. márc. 29. 22:20
 13/34 anonim ***** válasza:
ez ugyanaz a bea?Mert szerintem nem hasonlit,az arca legalábbis.
2011. márc. 29. 22:41
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Te nem tudod mit beszélsz!! A luxusprosti egyáltalán nem ez. Amúgy meg a Rékánál nem is az előéletéről vagy a foglalkozásáról volt szó hanem arról hogy a terhessége alatt nem egy lihegő, izzadó tehén. Ennyi!! :)
2011. márc. 29. 22:56
 15/34 anonim ***** válasza:
Ja és mi a felháborító? Az hogy csinos? Példát meg lehet róla venni és mondom nem az életéről hanem arról ahogy 20 hetesen kinézz!
2011. márc. 29. 22:59
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

Legutóbb akkor néztem így ki amikor tini lány voltam.Nagyon hízékony vagyok,így ezek a paraméterek nekem csak álom marad.Én mindent megtettem,hogy ne hízzak terhesség alatt és sikerült is,bár szerencsém volt,mert nem volt nagyon étvágyam,ám szülés után nagyon meghíztam nehéz feldolgozni ezt a hirtelen jött súlyfelesleget(16 kg plusz 2 hónap alatt). Réka példa értékű számomra, mivel ő is kövér lány volt régebben.Szóval ő is megtudna hízni,de tesz érte,hogy ne így legyen. Norbi szintén.A lényeg,hogy nem irigyelem őket,de a kitartásukat igen.

4 hós kislány anyukája

2011. márc. 29. 23:13
 17/34 A kérdező kommentje:
Hát akkor vegyetek róla példát..
2011. márc. 29. 23:42
 18/34 anonim ***** válasza:

Reka a tokeletes anyuka es no vegyetek peldat rola:D

Nekem igy jo ahogy vagyok,sokat szedtem fel le is adtam,boldog kiegyensulyozott vagyok igy lusta disznokent is.

2011. márc. 30. 08:33
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

Nah,látod kérdező,az ilyenek miatt mint te is,váltott át a Réka is ilyen hangnemre.Luxusprosti???Miért is?Pffff.....te hülye vagy,már bocs.

IRIGY VAGY!!!Fogadok,világéletedben rühellted a szép lányokat,elmondtad őket minden rib@ncnek,azért mert te a nyomukba sem értél soha.Igazam van vagy igazam van??

2011. márc. 30. 12:54
 20/34 A kérdező kommentje:
Nem unjátok még ezt az "irigy vagy" szöveget,de most komolyan?Nem veszitek észre h senkit nem érdekel..?
2011. márc. 30. 13:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!