Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak is visít a kiscsaja?...

Másnak is visít a kiscsaja? Megbánom majd, hogy lelkesítem?

Figyelt kérdés
kislányom 6 hónapos múlt, és elkezdett visítani. Mivel baromi édes, én is visszavisítok neki, de úgy veszem észre, hogy napok alatt nagyon belejött ebbe, és egyre jobban csinálja...olyan mint egy légósziréna:-)
2011. márc. 29. 17:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Bármi, amit utána csinálsz, az felhívás keringőre. :-) Azt úgy értelmezi, hogy ez egy jó játék, anya is csinálja, csináljuk tovább, erősebben, hangosabban. Ugyanez megtörténet akkor is, amikor már nem visítani fog, hanem ütögetni a fejedet vagy húzogatni a hajadat. Egyszerűen hagyd figyelmen kívül, csinálj valami mást, tereld el a figyelmét.
2011. márc. 29. 17:12
 2/7 anonim ***** válasza:

Még a fia is...

Próbálgatja a hangját teljesen normális de én nem visítanék vele versenyt.

2 kisfiú anyukája

2011. márc. 29. 17:12
 3/7 A kérdező kommentje:

:-DD

köszi csajok, akkor visszafogom magam...pedig annnnyira édes:-)))

A fiúk is....de furi:-)

2011. márc. 29. 17:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én nem sikitottam velük, mégis 4 hónapig tartot mire nagyjából leszoktak róla. 9,5 hós ikerlányok.

Képzeld el mikor duplán hallod.

2011. márc. 29. 18:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiam is sikogat, és baromi aranyos, eleinte én is rákontráztam de most már inkább csitítgatom :))
2011. márc. 29. 18:50
 6/7 Brigitta04 ***** válasza:
100%

Szia.

Igaz nekem kisfiam van és lassan 10 hónapos de ő is sikít,kiabál.Az elején nekünk is tetszett és ari volt de most már nem az!Nem szabad ugymond "bátoritani"!

2011. márc. 29. 19:06
 7/7 A kérdező kommentje:

:-DDD

Dupla visítás...szupi lehet!

2011. márc. 29. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!