Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megbánom, ha már most elmegyek...

Megbánom, ha már most elmegyek táppénzre?

Figyelt kérdés

16 hetes kismami vagyok, és szeretnék már otthon lenni. Egyrészt kimerít minden reggel fél5kor kelni, állandóan rossz a gyomrom, tényleg minden bajom van. Utálok már itt a munkahelyen. Hétvégén mintha elvágnák, minden rendben. Viszont olyan sokszor hallom, hogy unatkoznak, nem tudnak mit csinálni, inkább dolgoznának. Mit tegyek?

ÜDV.

2009. márc. 23. 08:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Menjél mindenképpen!

Én hibáztam, elküldtek mielőtt elmentem volna, pedig az orvos az első napon kiírt volna, ha lemegyek hozzá.

Jobb otthon pihenni, jön a szép idő, kiegyensúlyozottabb leszel!

Én is így vagyok, teljesen megnyugodtam mióta itthon vagyok!

Na meg azért vannak vizsgálatok is, jobb ha nem kell hiányozni.

2009. márc. 23. 08:39
 2/14 A kérdező kommentje:

Hát igen arról nem is beszélve, hogy szerdán megyek vérvételre és azt kaptam, hogy megint mínusz óra?!

Nem nagyon tolerálják!!

Köszi a választ.

2009. márc. 23. 08:41
 3/14 A kérdező kommentje:
Most gondolkozok, nem nyújtott védettséget a kiskönyved? Attól kirúghatnak? Elég rossz nálunk a helyzet a válság miatt.
2009. márc. 23. 08:43
 4/14 anonim válasza:
100%
szerintem menj el nyugodtan,én is ezt tervezem,mert nálunk sem tolerálják,sem a kollégák sem a főnök,úgy hogy inkább nyugodtan foglalkozzál magaddal,van mit csinálni mindíg,igy legalább kényelmesebb.van időd felkészülni mindenre.
2009. márc. 23. 08:46
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy érzed nem bírod, menjél nyugodtan. Nekem a munkahelyen nagyon jó fejek voltak, az elején mondták, hogy ha fáradt vagyok menjek haza pihenni.

Lehet úgy is táppénzre menni, hogy most kiveszel 1-2 hetet, pihensz otthon és utána meglátod. Nekem a dokim felajánlotta ezt a lehetőséget. Ha letelik az 1-2 hét, akkor eldöntöd, hogy még dolgozol egy kicsit, mert feltöltődtél és unatkoztál otthon, vagy visszamész dolgozni amíg bírod.

Boldog babavárást!

2009. márc. 23. 08:55
 6/14 anonim ***** válasza:

Az első kommentíró vagyok:

Nem akarok hülyeséget mondani, de engem elküldtek, pedig tudták, hogy babás vagyok, pont aznap du.-án kaptam meg a kiskönyvem.

Nálam is mindig húzták a szájukat, ha el kellett mennem, tiszta gyomorgörcsöm volt mindig előtte, ami a babónak sem jó! Kiméld ettől magadat és a Pocaklakódat is, ha te is így vagy vele, mert most már ő a legfontosabb, akit óvni kell mindentől!

Ha van időd és van a közelben TB, akkor kérdezd meg ott.

Nálunk is nagyon rossz a helyzet!

2009. márc. 23. 08:57
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha kismama vagy akkor nem küldhetnek el, én úgy tudom, de volt erről szó korábbi kérdésekben, keress rájuk. Én a 8-ik héttől itthon vagyok, és hihetetlenül nyugodtan, kiegyensúlyozottan telt a várandósságom. Elég furának tartom, ha egy felnőtt ember unatkozik otthon, és nem tudja elfoglalni magát. Ennyire ingerszegények lennének az unatkozó kismamák? Én jókat főztem, sütöttem, végre kiolvashattam azokat a könyveket amiket már régóta szerettem volna, de nem volt időm. Találkozgattam a barátnőimmel, sétálgattam a környéken, interneteztem stb. Később babaruhákat vettem, mostam, vasalta, egyáltalán nem tudtam unatkozni. Élveztem a várandósságomat, ezt kívánom neked is.
2009. márc. 23. 09:07
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én 21. hétig dolgoztam, de jobban jártam volna, ha hamarabb eljövök, mert olyan jó itthon lenni. Én sem unatkozom sosem, mindig akad vmi tennivaló, olvasnivaló, stb....
2009. márc. 23. 09:53
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Sajna csak onnantól vagy védett, hogy a kiskönyv a kezedben van. És akkor is úgy kell bejelenteni a főnöknek, hogy más is hallja, ne az legyen, hogy elküld és letagadja, hogy szóltál neki. Ha fáradt vagy, mindenképp maradj otthon.
2009. márc. 23. 09:55
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia ! Nem fogod megbánni! Kell a pihi nagyon! Én már 5.héttől itthon vagyok de nem bántam meg!
2009. márc. 23. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!