Megbánom, ha már most elmegyek táppénzre?
16 hetes kismami vagyok, és szeretnék már otthon lenni. Egyrészt kimerít minden reggel fél5kor kelni, állandóan rossz a gyomrom, tényleg minden bajom van. Utálok már itt a munkahelyen. Hétvégén mintha elvágnák, minden rendben. Viszont olyan sokszor hallom, hogy unatkoznak, nem tudnak mit csinálni, inkább dolgoznának. Mit tegyek?
ÜDV.
Menjél mindenképpen!
Én hibáztam, elküldtek mielőtt elmentem volna, pedig az orvos az első napon kiírt volna, ha lemegyek hozzá.
Jobb otthon pihenni, jön a szép idő, kiegyensúlyozottabb leszel!
Én is így vagyok, teljesen megnyugodtam mióta itthon vagyok!
Na meg azért vannak vizsgálatok is, jobb ha nem kell hiányozni.
Hát igen arról nem is beszélve, hogy szerdán megyek vérvételre és azt kaptam, hogy megint mínusz óra?!
Nem nagyon tolerálják!!
Köszi a választ.
Ha úgy érzed nem bírod, menjél nyugodtan. Nekem a munkahelyen nagyon jó fejek voltak, az elején mondták, hogy ha fáradt vagyok menjek haza pihenni.
Lehet úgy is táppénzre menni, hogy most kiveszel 1-2 hetet, pihensz otthon és utána meglátod. Nekem a dokim felajánlotta ezt a lehetőséget. Ha letelik az 1-2 hét, akkor eldöntöd, hogy még dolgozol egy kicsit, mert feltöltődtél és unatkoztál otthon, vagy visszamész dolgozni amíg bírod.
Boldog babavárást!
Az első kommentíró vagyok:
Nem akarok hülyeséget mondani, de engem elküldtek, pedig tudták, hogy babás vagyok, pont aznap du.-án kaptam meg a kiskönyvem.
Nálam is mindig húzták a szájukat, ha el kellett mennem, tiszta gyomorgörcsöm volt mindig előtte, ami a babónak sem jó! Kiméld ettől magadat és a Pocaklakódat is, ha te is így vagy vele, mert most már ő a legfontosabb, akit óvni kell mindentől!
Ha van időd és van a közelben TB, akkor kérdezd meg ott.
Nálunk is nagyon rossz a helyzet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!