Sziszi 30 kérdése:
120000Ft a bruttóm, akkor annak a 60-vagy 70 százalékát kapom ha elmegyek terhesség miatt táppénzre?
Figyelt kérdés
2011. szept. 25. 08:06
1/8 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy mennyi, a százalék ugyanaz. 70%
2/8 anonim válasza:
A betegállomány nem csak 60% most már?
4/8 anonim válasza:
Szia! nekem 135ezer volt a bruttóm a mult évben. És 81ezret kptam táppénzt. Nem volt meg a teljes hónap 3 nap hija volt mert így kaptam a táppénzes papírt. És volt benne 4 nap beteg szabi, mert már csak ennyi maradt. Ez volt az első táppénzes hónapom. Remélem tudtam segiteni. Én is nagyon izgultam, hogy mennyit fogok kapni azért írtam neked konkrét adatokat!
5/8 A kérdező kommentje:
Akkor te a 60 százalékot kaptad?
2011. szept. 25. 11:55
6/8 anonim válasza:
Táppénz 60%, kórházi ápolás 50%, betegszabadság 70%.
7/8 anonim válasza:
Igen 60% kapok mert meg van a 2 év folyamatos munkaviszonyom. Akinek nincs csak 180 nap , ugy tudom, csak 50 % táppénzt kaphat.
8/8 anonim válasza:
Szóval, ha 2 év munkaviszonyod van, akkor 60%. Ha kevesebb akkor csak 50%. A bruttó számításába a pótlékok, jutalmak minden bele számít. Abból számolják a kifizetendő táppénzt. 2011 májusában változtak a törvények erre vonatkozóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!