Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megbánom, ha nem veszek...

Megbánom, ha nem veszek pihenőszéket a babámnak?

Figyelt kérdés
2010. nov. 14. 14:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
19%
Miért is?
2010. nov. 14. 14:02
 2/19 anonim ***** válasza:
71%

Elsőnek: szerintem érthető a kérdés, gondolom úgy érti hogy félő hogy akkor nem lesz hova tenni a babát és ezért nem lesz ideje tevékenykedni otthon.

A válasz: mi nem vettünk, csak apukáméknak van de az én babám egyelőre nem szereti (4 hónapos lesz) szóval nem bántam meg hogy nem vettünk, viszont mi vettünk járókát és ő abban van el.

De sok baba viszont szereti a pihenőszéket ahogy itt olvasgattam szóval nem lehet általánosítani.

(off: van mostanában pár kérdés amire van aki olyan hasznos választ ír (nem biztos hogy ugyanaz a személy) hogy "miért is?" - kicsit provokatívnak érzem ezt a visszakérdezést szóval ha valaki nem tud hasznos választ írni inkább ne írjon.Legalábbis én így éreznék a kérdező helyében.)

2010. nov. 14. 14:05
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a hordozó is betöltötte ugyanazt a funkciót!:-)

Ráaggattam egy csomó szines dolgot neki és nézegette. Azért a kis időért amit naponta eltölt benne mi nem vettünk neki külön pihenőszéket.

2010. nov. 14. 14:06
 4/19 anonim ***** válasza:
61%
Miért bánnád meg? Oly fölösleges dolog ez is, de "szerencsére" a reklámoknak köszönhetően azért a legtöbb anyuka elhiszi, hogy gonosz dög, ha nem vesz a szeme fényének pihenőszéket, néhány tízezer forintért.
2010. nov. 14. 14:06
 5/19 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül fölösleges. Van olyan baba (ismeretségi körömben is) aki nagyon szereti. Hordozóban mondjuk sír huzamosabb ideig, de pihiszék kényelmes neki.

Nem szabad általánosítani! Valakik nemrég a Tanuló állatkákra írták hogy felesleges, meg hogy pénzkidobás, ott volt is jó kis vita abból hogy egyes anyukák le-pénzkidobózzák azokat akik vesznek. Szerintem ha valaki úgy gondolja venni akar vegyen, attól hogy szomszéd Julcsi babája nem szeret valamit, attól még az enyém szeretheti és ez fordítva is igaz.

2010. nov. 14. 14:09
 6/19 anonim ***** válasza:
76%

Igyekszem hasznos választ adni.

1) nem ismerjük a kérdezőt, sem a családját, a körülményeit, sem a babáját, hogy miért venne vagy nem venne pihenőszéket. Akkor hogy mondhatnánk a kérdésére igent, vagy nemet?

2) a baba nem csak pihenőszékben lehet el. Sokkal egészségesebb a játszószőnyeg, a polifóm, a haptabi, hogy azon legyen el hasra fektetve.

3) nekünk nincs pihenőszékünk, nem is hiányzik. Nem abba rakom megőrzésre, amíg elmegyek vécére, vagy ha jön a postás, hanem a kiságyába. Én nem bántam meg, hogy nem vettünk. Ha látni akart, akkor ölbe vettem, vagy kénytelen volt hason fekve kiemelni a fejét.

2010. nov. 14. 14:10
 7/19 anonim ***** válasza:
72%
Mi kaptunk kölcsön, de nem szeretem. Talán 1-2szer használtuk, nekünk felesleges volt.
2010. nov. 14. 14:21
 8/19 anonim ***** válasza:
72%
nem bánod meg,nekem se volt,és túléltük.vaciláltam rajta,aztán inkább vettünk egy dönthető kagylós etetőszéket abban nagyon jol elolt,és pár hónap múlva már másra is kitűnő volt.
2010. nov. 14. 14:21
 9/19 anonim ***** válasza:
72%

Szia, nekünk van, én a teszveszen vettem, de nekem nem szereti a fiam, 3,5 hónapos volt, kb 2*volt benne, s elkezdett hasizomból próbálni felülni benne. nem is igazán használjuk, még jó hogy használtan vettem mert így nem bukok sokat :-).

Ha elfogadsz egy tanácsot, arra figyelj ha veszel,hogy ne csak 9 kg-ig legyen használható, mert nekem a fiam 4kg-al született, és már 4 hósan 8 kg volt, így nem is mertem volna beletenni.

Nálunk is a hordozót szerette, ha meg dolgom volt akkor kiságyába tettem, vagy a játszószőnyegre.

De mindenki más, én ismerek olyat, akinek imádta a babája.

2010. nov. 14. 14:27
 10/19 anonim ***** válasza:
Szia! Nekünk a pihiszék volt az egyik leghasznosabb dolog. Mindenhova vittem magammal a kicsit ha épp nem akart egyedül lenni. Így minden házimunkát el tudtam végezni, közben énekeltem, mondókáztam neki. 9 hónapos koráig abban etettem, mert még nem ült stabilan. Szóval mi nagyon kihasználtuk, örülök, hogy vettünk.
2010. nov. 14. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!