Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megbánom, ha nem veszek...

Megbánom, ha nem veszek pihenőszéket a babámnak?

Figyelt kérdés
2010. nov. 14. 14:00
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, minden értelmes válaszra pozitívat adtam!

Na végképp nem tudom, mi legyen... Játszószőnyeg már van, hordozó is, a pihenőszéket karácsonyra akartuk, akkor lesz egy hónapos a lányom, ha minden igaz :))

Tetszeni tetszik az ötlet, csak az zavar, hogy már így is alig férünk a lakásban, plusz hogy megvesszük, aztán fél-egy év után ezt is sózhatom el áron alul. Persze ha tudnám, hogy kell, akkor nem töprengenék! Vagy használjuk előbb a hordozót, és ha szereti, akkor vegyünk pihenőszéket is?

2010. nov. 14. 16:05
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon sokat segített!Fiam imádja én főztem,mosogattam ő pedig kintvolt velem a konyhába közbe zenélt nézte magát a tükörben.Most 7 hónapos sajnos csak 9kg-ig terhelhető ugyhogy már nemsokáig fogja használni,de nagyon nagyon szereti.
2010. nov. 14. 17:02
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ez kizárólag a Babádtól függ! Vannak babák, akik imádnak benne ücsörögni, vannak, akik üvöltenek benne. Ha van hordozótok (kagyló autósülés), az is ugyanolyan jó.

Vagy érdemes kölcsönkérni olyantól, akinek jelenleg nincs rá szüksége. Lehet, hogy imádni fogjátok, de lehet, hogy soha nem fogjátok használni ...

2010. nov. 14. 18:11
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Jó ötlet! hogy próbáld ki a hordozóban a lakásban egy kicsit ide oda vinni. Ha tetszik neki akkor vegyetek (nem tudom hogy álltok anyagilag de használtan is érdemes körbenézni tesz vesz vatera). Vagy esetleg kérd karácsonyra a családtól hogy dobják össze a felét:-)

Az a válaszoló vagyok aki hordozót használtam a pihenőszék helyett:-)

2010. nov. 14. 18:12
 15/19 anonim ***** válasza:
52%

kislányom 7 hós volt, amikor stabilan ült.

5 hósan kezdtem a hozzátáplálást, így a pihenőszék 2 hónapig nagyon hasznos volt, hisz dönthetős volt, és abban etettem. addigra kigondoltam milyen etetőszéket vegyek.

amúgy előtte nem használtuk, szerintem minden másra teljesen felesleges.

2010. nov. 14. 18:20
 16/19 Brigitta04 ***** válasza:
100%

Szia.

A kisfiam kb 1,5 hónapos volt amikor vettünk.Elöször nézegettem az újakat aztán a teszveszen hatalmas összegért(1500 ft)vettem egy teljessen alap pihiszéket,nem hintáztatható nincsenek rajta lógó figurák.Teljessen egyszerü de a kisfiam imádja mig kissebb volt nagyokat is aludt benne.Ha kicsit nyügös volt és nem maradt meg az ágyban akkor beleraktam és vittem magammal.Már 5 hónapos a kisember de még mindig használjuk és szerintem ebben is kezdjük a hozzátáplálást.

Kedves kérdező ha estleg van az ismerös akinek van pihiszéke kérd kölcsön 1-2 napra és kifog derülni érdemes e vegyetek.

2010. nov. 14. 20:08
 17/19 anonim ***** válasza:
52%

Én nem vettem a lányomnak. Nagyon nagyon filóztam rajta, mert a környezetembe mindenki be volt érte zsongva, hogy majd milyen jó lesz a babájának. Féltem hogy rosszul teszem, aztán eldöntöttük, helyhiány és anyagiak miatt is hogy nem lesz, kibírjuk valahogy.

Abszolút nem bánom, nem tudom milyen lett volna ha van, de ő így is nagyon jól elvolt a bébi tornázóval és a játszószőnyeggel.

Ja és ráadásul azoknál az anyukáknál akik annyira oda voltak érte nagy átlagba nem szerették a gyerekek.

2010. nov. 14. 20:31
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekünk 5 hetes volt a babánk, amikor megvettük, mert semmit nem tudtam csinálni itthon. A járókában nem volt el egyáltalán.Nekünk ez a legjobb befektetés volt, imád benne lenni. Az elején még kipárnáztam a lábainál, hogy jobban döntve legyen, ne terhelje a kis hátát, de most nemrég múlt 4 hós és simán használjuk. Vittem mindenhova magammal a lakásban. Ma azért több helyen is elvan (járóka, játszószőnyeg), de ha nyűgösebb, akkor irány a pihiszék, és a nézelődés a lakás minden pontján. Nekünk rezgős és játékhidas, de sem a rezgőt, sem a játékhidat nem szereti annyira.. pár perc után idegesíti, így azt nem is használom, csak nagyon ritkán.
2010. nov. 14. 21:29
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha kevés a helyetek, ne vegyetek. A hordozóban is meg lehet etetni, én is abban etettem a kislányomat, amíg nem ült. Tudod vinni a hordozóban a babát a lakásban, ha főzöl, és rengeteg felcsatolható játékot lehet kapni, amit rátehetsz és nézegeti a baba. Általában gömbölyített az aljuk, így ringatni is lehet benne a picit. Egy pihenőszék is kb. ennyit tud.
2010. nov. 14. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!