Küldött valaki már postán pihenőszéket (fisher price)? Hogy csomagoltátok be
Bár még nem küldtem, de a babám előtt postavezetőként dolgoztam, és sok mindent láttam...
Rakhatod nagy dobozba, márha találsz olyat, akkor körülötte tömd ki valamivel, hungarocellel, mert az könnyű, vagy csomagold be valami sötét, de erős szemeteszsákba, jól ragaszd le, és arra ragasztod a címzést, amit egy A4-es papírra írsz, és lehetőleg filccel, jó nagy betűkkel.
Remélem segítettem. :)
R.
Ha dobozba teszed, standard postai csomagként adhatod fel, 1050 Ft az ára és 2 kg feletti súlyú dobozokat lehet így szállíttatni. Ha zacsiba teszed akkor a nem standard postai csomagként fogják csak átvenni, nézd meg a posta honlapján hogy mennyi a díja. Van kalkulátor is.
Dobozt mindig úgy szereztem, hogy elmentem egy közeli boltba és vagy a hátsó ajtónál vannak feltornyozva és vihető, vagy kértem a boltosoktól, örömmel adnak, nekik útban van. Adtam már fel bébi kompot, babakocsit, semmi gond nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!