Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen pihenőszéket vehetnék...

Milyen pihenőszéket vehetnék 2,5hós babámnak?

Figyelt kérdés
légyszi írjatok márkát, árat, honnan lehet venni, milyen funkciói vannak, meddig lehet használni!!?? Köszi
2011. aug. 13. 15:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Mi is 2,5 hónaposak vagyunk, és nekünk nagyon bevált a pihenőszék! Én anyutól kaptam, Chicco márkájút, de ez elég drága, 21500 Ft volt. De a Tesco-ban lehet már 10 000 ft-ért is kapni. A mienk 9 kg-ig terhelhető, de nagyon stabil, vannak hozzá csüngő játékok is. Ebben szoktam etetni (tápos), vagy ha főzök és szeretne látni csak megfogom és kihozom magammal. Aludni is kényelmes benne, ha közben véletlenül elaludna. :)
2011. aug. 13. 15:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Nekünk ilyen van: [link] Imádja a kisfiam, 2 hónapos.
2011. aug. 13. 17:00
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

Nekünk ilyen van, kölcsön kaptuk. Az első időkben nagyon jó szolgálatot tett, mert szinte vízszintesig dönthető. A kislányom sokszor aludt el benne, meg abban etettem.

Most majdnem 6 hónapos, de nem szereti. Szóval én örülök, hogy kaptunk kölcsön, mert így nem annyira érte volna meg. Kb. 4 hónapos koráig használtuk, azóta sokkal jobban elvan a dönthetős etetőszékben.

A pihenőbe csak akkor teszem, ha mondjuk a fürdőben van egy kis pakolászni valóm, de akkor is ki akar mászni belőle. :(

2011. aug. 13. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!