Játszószőnyeget vagy pihenőszéket vegyek 5 hetes babámnak?
Én úgy tudom pihenőszéket csak 3 hónapos kor után javasolnak és akkor sem sok időre, hiszen nekik még a vízszintes a legjobb testhelyzet. Nekünk is játszószőnyegünk van, 6 hetes kora óta és az első pillanattól el van vele. Igaz néha mozgatni kell neki a lógó játékokat, de nagyon érdekli.
(2 hónapos kislány anyukája)
Szia! Nekünk a pihenőszék nagyon nyerő volt az első fél évben. Nagyon szeretett benne ringatózni, sokszor kivittem magammal a konyhába, feltettem az asztalra és amíg főztem, jól elvolt benne a lányom, nem érezte magát egyedül.
A játszószőnyeg 3 hós kora után jött jól, akkor szeretett ott játszadozni, de nem helyettesítette a pihenőszéket. Egyébként pont ugyanolyan jó, ha a kiságyára vagy a járókájára (ha használtok ilyesmit) akasztod fel a játékokat. Pontosan annyit ér, mint a játszószőnyeg, csak nem kerül sok ezerbe.
Esetleg érdemes szétnézned a teszveszen vagy a vaterán, ott olcsóbban kaphatsz jó állapotú dolgokat. De ha van felétek esetleg ilyesmi: én egy angol turiban vettem a pihenőszéket, nem is volt használva, hanem kiállított darab volt eredetileg, így olcsón meg lehetett szerezni. Ha jól emlékszem, 6 ezret fizettem érte.
Szia! Nekünk is van mindkettő. Szerencsére a játszószőnyeget ajándékba kaptuk, a pihenőszéket pedig a Brendonban vettük kuponra, féláron.
Kislányom most 2 és fél hónapos. A szőnyeget még nem nagyon élvezi, szerintem azzal még ráérsz akkor, ha már tud nyúlni dolgokért.
A pihenőszéket tudom ajánlani, kb. ennyi hetes volt a kislányom, amikor megvettük neki. Nálunk nagyon bevált, jól el van benne, oda viszem, ahol én vagyok, nincs sírás. Sokszor elalszik benne.
Fentebb üzenem, hogy lehet vízszintesen is állítani, úgyhogy nem csak 3 hónapos kortól lehet használni. TAPASZTALAT!
Jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!