Érdemes játszószőnyeget venni 6hós koráig?
Szerintem olyat érdemes, amihez játszóív van. Addig úgyis sokat fekszik hanyatt, pofozgathatja a lelógó játékokat.
A mi babánk 6 hós kora óta nem is használja, mert amióta mászik, nem hajlandó egy helyben maradni, minden érdekesebb neki ennél a szőnyegnél.
Szia, a teszveszen-vaterán nagyon sokféle van és nagyon jó árban, én is onnan vettem. Én annyit tanácsolnék neked, hogy az állatok lehetőleg olyan magasan legyenek, hogy elérje őket, ha kinyújtja a kis kezét, mert egy ideig valóban csak nézegeti, ameddig nem tudja, hogy el is lehet érni. Ha viszont nézi és nem éri el, akkor nincs haszna, sokan itt rontják el, ezért van a sok "nem szerette a gyerekem" dolog, persze, én se szeretném, ha lógatnának felém egy finom szelet tortát, de sosem érhetném el :-)
Szóval én nagyon jó dolognak tartom, és imádta a kisfiam. A játékokat én rendszeresen cseréltem rajta, nem kellett hozzá túl sok minden, egy cipőfűzőt elvágtam, és azzal kötöttem fel a kis bújtatókra más akasztós plüssöket, így változatos is volt :-)
Nekünk olyan volt, hogy elérhette a baba a lelógó játékokat, mégsem szerette nagyon!Túlzás, amit az előző állít, hogy ezen múlik a "nem szerette a gyerekem". Gyerekfüggő a dolog!
Mi is használtan vettük, így nem volt nagy befektetés, jobb is, mert sajnos nem jött be.
Előzőnek:
Annyit írtam, hogy ha elérheti a baba a játékot, akkor sem 100%, hogy szeretni fogja, mert nem csak ezen múlik. Sajnos ezeket nem lehet előre tudni, remélem, a kérdezőnek szerencséje lesz és ha vesz egyet, szépen eljátszik vele a babája.
Ne haragudj, ha megbántottalak, eszemben sem volt kötekedni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!