Szeretnék a babámnak babahintát/pihenőszéket, jövő héten lesz 3 hónapos. Ki tudjuk még használni? Link.
Itt van egy pár, ha tudnátok segíteni azt megköszönném.
Minden ötletet, véleményt előre is köszönöm szépen.
Megmondom őszintén, hogy én ilyen drágát nem vennék. Mi olyat vettünk, ami 18 kg-ig jó, és fele annyiba kerül. Ilyen: [link]
Most akarjuk eladni, mert már csak arra használná a kisfiam (ha hagynám), hogy beleálljon, és úgy hintázzon. Életveszély, amit művel vele. Mondjuk őt úgy hívják, hogy Rajczi "Nulla-félelem-érzet" Attila. :)
Mi amit pénzt kaptunk babalátogatóba, abból mondom veszek pihenőszéket. Úgyis mindenki dicséri. Nézegettem, válogattam, arra jutottam, hogy veszek hintát, az már nem sokkal drágább, és még hintázik is. Elrontottam!! A kettő nem ugyanaz. Hiába írják rá a hintára, hogy 0-tól, nem olyan. Megbántam, hogy nem sima pihenőszéket vettem, mert a hintában nem tud úgy feküdni, hiába állítható a háttámlája. Úgyhogy ha elfogadsz egy tanácsot tőlem, akkor ezek közül egyiket se venném meg, hanem CSAK pihiszéket.
Kedves 3. én is igy vagyok, sokat nézegettem a pihiszékeket, majd a hintákat ugyanilyen elven mint ahogy te gondolkodtál.
Ez a két modell lehet csak pihiszék is, vagy ez nem olyan jó?
Megnéznétek?
Az a kettő, amit kinéztél, lehet pihenőszék, és legalább 18 kg-ig használható is, tehát ebből szempontból okés, de én tényleg nem fizetnék a hinta funkcióért ennyi pénzt.
De Ti tudjátok, tényleg....
Szerintem elég lenne egy pihenőszék is, az én kisfiamnak sem hiányzott a hinta. Amennyit igényelte, annyit tudtam én is hintáztatni, lökni saját kézzel. És a rezgő funkció is tök elég volt annyira, hogy megnyugtassa, ha kicsit nyűgi volt.
Szia!
Mi 5 hetesen vettük az elektromos hintát,de nem igazán tartozott a kisfiam kedvence közé.Egyébként is,amit mi vettünk 9 kg-ig jó,így nem sokáig tudtuk használni,mivel elég nagy súllyal is született.Most 8 hónapos s egy hónapja adtuk el.Mikor benne hagytam felült magától s majdnem kiesett.Már fejjel lefelé volt a szőnyegen.Onnantól kezdve nem tettem bele.Kész életveszély.Én inkább nem ajánlom a hintát!
Harmadik vagyok
Teljesen egyetértek Banyucival így utólag. Nem szerette a hintát. Először az esőerdős pihiszéket akartam megvenni, és abból lett farmos hinta ( [link] :DD Alig használtuk. Mikor elkezdtem hozzátáplálni, abból etettem, de nem maradt meg benne, akár hogy hintázott, akár hogy zenélt. Barátnőmnek az esőerdős pihenőszék van, és 5 hónaposan beletettem a fiam, még akkor is érdekesnek találta a vízesést, meg ilyeneket. Csak majdnem összecsuklott alatta, mert már 10kg felé volt akkor :))
Ne a pénzel, hanem ésszel gondolkozz!!! A másodiknak tutira veszek, hiába van hinta.
Szia! Mi ilyet vettünk:
6 hónaposan kapta, két hónapja használjuk és remekül bevált, nagyon jókat alszik benne. Van hozzá egy rugó, így ha ugrál benne, akkor rugózik, jól szórakozik rajta.
Köszi a válaszokat! Beszéltem az egyik ismerősömmel és kiderült nekik van az egyik amit kinéztem,és olyan rendi hogy kölcsönadja pár napra. Ki tudjuk probálni mi jön be a fiamnak.
Rendesek vagytok a segítségért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!