Hogyan kezeljem, türtőztessem magamat? Próbálom szép szóval, majd elborul az agyam és megverem fakanállal a fenekét. Utána nagyon megbánom, de ha egyszer elborul, akkor nincs vissza út. Menjek el pszichologikushoz? Ti, hogy kezelitek az ilyet?
Te egy állat vagy, nem anya. Fakanállal verni egy 3 évest????
Pszichologikushoz ne menj, mert olyan nem létezik, te agyatlan. Pszichiáterhez kellene.
Nem ítélkezem, mert az már igen jó dolog, hogy belátod mekkorát hibázol. Semmire nem megoldás a verés.
Emberek vagyunk, és az természetes, ha elszakad a cérna, na de azért fakanállal. Én is sokszor kiborulok, de a kézrecsapáson kívül más nem volt/nem lesz, ez is indokolt volt, de olyan borzalmas lelkiismeret furdalás gyötört, hogy elmondani nem tudom. Még ők olyan picik, rengeteg türelem kell hozzájuk, hiába fenekeled el, szegényke marhára nem érti, hogy ezt miért is kapta.
Próbáld visszafogni magad, mert ennek így nem lesz jó vége......ha nem megy, akkor tényleg valami segítség kell, szedj nyugtatót, vagy ilyenkor vonulj el, most meg az arcod, de GYERMEKET NEM VERÜNK!
Soha ne menj el úgy otthonról, hogy előtte veszekedtél a kisgyermekeddel. Ha nagyobb lesz, akkor sem. Ez benne úgy jöhet le, hogy anyu haragszik, megver, aztán otthagy... szegénykém.
A verésről fentebb leírták a dolgokat, én annyit tennék hozzá, hogy a gyerekverés már nálunk is büntetendő.
Igen, menj dokihoz. Ha nem tudod, pontosan hová és kihez, kérd ki a védőnő tanácsát, biztos tud nevet, telefonszámot mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!