Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megbánom ha nem megyek el 4d-re?

Megbánom ha nem megyek el 4d-re?

Figyelt kérdés

Az első 2 gyereknél nem volt még erre lehetőség.Most lehetne, de nem tudom menjek vagy ne.Nem is a pénz miatt, bár ez sem elenyésző,hiszen jó kis összeg,de össze lehetne hozni.

van itt olyan kismama aki nem volt, és nem is bánta?

22+2heteske:)

2010. máj. 31. 07:38
 1/10 anonim ***** válasza:

én nem voltam és nem is bántam meg. Ha kibújik 24 órán keresztül lesheted a babád:-DD

de félre a viccet tényleg nem bántam meg. Most megint kismama vagyok most se megyünk el.

2010. máj. 31. 07:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Én 2x is voltam de nem lett nagyon jó a felvétel, úgy kell kisilabizálni a kis fejecskéjét. Én nem biztos , hogy újra mennék. Azon a pénzen inkább veszek a babámnak valamit!
2010. máj. 31. 08:17
 3/10 anonim ***** válasza:
Én az elsőnél nem voltam, a másodiknál igen. De szerintem nem maradsz le semmiről.
2010. máj. 31. 08:27
 4/10 anonim ***** válasza:
58%
Én többször is voltam a terhesség alatt, mert akkora nagy élmény volt. Ahol mi voltunk, ott nagyon jó gép lehetett, mert tisztán lehetett látni mindent. Nagyon jó fotókat is kaptunk. Mikor feltettem egy közösségi oldalra, volt aki gratulált, hogy megszületett a Pici, annyira élethűek voltak a felvételek. Volt olyan, mikor rajtakaptuk, hogy csuklik, nagyon édes volt. Máskor meg, mintja számolt volna az ujjain. Ha megteheted, akkor mindenképp menj el, de előtte érdeklőd, hol csinálna jó felvételeket, mert nekem is van olyan ismerősöm, aki olyan helyen volt, ahol alig lehetett kivenni a gyerkőcöt a felvételen.
2010. máj. 31. 08:28
 5/10 anonim ***** válasza:

mi magánorvoshoz jártunk magánrendelőbe, az ultrahang is ott volt. abban már az elején megállapodtunk, hogy 14e Ft babamozira nincs szükségünk, de amikor ott voltunk vizsgálaton, akkor mondtuk a doktornőnek, hogy azért egy 3D képet próbáljon csinálni, mert miért ne. nem sikerült, mert az arca egyik felével nekiborult a méhfalnak, a másikra meg ráborította a kezezét. legközelebb ugyanez volt a helyzet.

a nagymamák biztosan oda-vissza lettek volna, ha van egy ilyen képük, de nekünk nem volt hiányérztetünk, hogy nem sikerült.

ha külön el kellett volna menni, akkor biztosan nem foglalkozunk a dologgal.

2010. máj. 31. 08:29
 6/10 anonim ***** válasza:
29%

Szia!

Én 4 szer voltam és akkora élmény volt mindegyik ahogy pislogott bent mosolygott fintorgott és ez meg van nekem dvd-n megőrültem volna ha nem tudok elmenni. Ahova mi jártunk úgy volt kiírva a 4d "meghatározása" hogy a szülők beleshetnek a függöny mögé. És tényleg az!!! Ha megtudjátok oldani szerintem mindenképpen megéri. Én albumba raktam az uh-s a 4d és a születési képeket. Ez a Fiamnak egy akkora emlék lesz amit tényleg nem mindenki kaphat. Hogy már 7 milliméteres korától kezdve képek vannak róla. Én bántam volna

2010. máj. 31. 08:36
 7/10 anonim ***** válasza:
ja és pont a legjobb időben vagy!!! Most készülnének a legjobb képek, Most szépen látszana az arca és amikor születik is ugyanazt az arcot láthatod (csak egy kicsit husisabban)
2010. máj. 31. 08:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Én voltam a második babával, és akkor jöttem rá, h mennyire bánt, h az első szülött fiamat nem néztem meg így.Nagyon nagy élmény, sztem nem szabad kihagyni!Arról nem is szólva, h nagyon jól átvizsgálják a babát.
2010. máj. 31. 09:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem maradsz le tényleg:)Szerintem sokkal izgibb amikor szülésnél meglepetés arc vár rád,semmint egy már ismert:DNem?:))))
2010. máj. 31. 10:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Mi a 28. héten tervezzük, hogy megyünk.Voltunk a 18 hetesen is, de ott nem a 4D volt a lényeg, hanem hogy megtudjuk a nemét.A 4D csak egy plusz volt.Olyan élethű volt, és olyan jó volt térben látni!!Először ösze volt gömbölyödve mint egy kis gombóc, majd kirúgta magát, és érdeklődve fordítgatta felénk a kis fülét.Mondta is a doki, hogy fülel.Olyan formás volt már, gömbölyű volt a kis térde, combja.Nagyon megható volt, annyira, hogy aznap éjjel nem is aludtam.Mi el fogunk menni a 28. héten.Akkorra már teljesen "babás" lesz, és az arcvonások is kivehetők.Ahova mi megyünk, az orvos nem kér pénzt akkor, ha nem mutatja az arcát.30-40 perces babamozit csinál, kapunk dvd-t, 6 fotót, 9000 Ft-ért.Nekem abszolút megéri.Főleg mert az én orvosomnál egy látogatás egy tízes.Tehát olcsóbban megússzuk a 4D-t.Fura, nem? Már alig várom, hogy elteljen az az egy hónap!!Én bánnám, azért mert nekem ezek a bekukkantások nagyon sokat jelentenek!
2010. máj. 31. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!