Segitenek nektek az Apukák?
Figyelt kérdés
házimunka, bevásárlás, sétáltatás.Az enyém semmit.Minden nap mondom, hol szebben, hol csunyábban, de nem érdekli, azt mondja más is végez házimunkát nem csak én, egyszerüen nem tudom megértetni vele, hogy nem birom egyedül, főleg, hogy ő közben alszik, játszik, pihen.2011. márc. 16. 11:34
21/23 anonim válasza:
Házimunkában sokat segít, pl. mosogatás, porszívózás,fürdőszoba-takarítás ezeket legtöbbször ő csinálja. Gyerek körüli dolgokat, főzést én intézem, bevásárlás általában közös program. Kertesben házban lakunk, a kinti munkákat mindig ő csinálja.
22/23 anonim válasza:
Nekem már terhesen is könyörögnöm kellett, hogy segítsen. Már akkor mondtam neki, ez így nem lesz jó. A gyerekkel nem csinál semmit max. elvan vele míg este megfürdök, aztán annyi, meg játszik vele este az ágyban.
Viszont kizárólag ő porszívózik, és néha el is mosogat, meg h aszólok akkor kitereget, azon kívül enyém minden. Az ő anyja is kiszolgálta, még a kajáját is elkészítette reggelente mikor dolgozni ment, én közöltem erre nem vagyok hajlandó, hiszen honnan tudjam mit enne aznap, mondjuk ezt tőlem nem is várta el.
Én is tanulok államvizsgázok a nyáron szóval elférne a segítség dehát ez van.
23/23 A kérdező kommentje:
Köszonöm a válaszokat!
2011. márc. 16. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!