Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Segitenek nektek az Apukák?

Segitenek nektek az Apukák?

Figyelt kérdés
házimunka, bevásárlás, sétáltatás.Az enyém semmit.Minden nap mondom, hol szebben, hol csunyábban, de nem érdekli, azt mondja más is végez házimunkát nem csak én, egyszerüen nem tudom megértetni vele, hogy nem birom egyedül, főleg, hogy ő közben alszik, játszik, pihen.
2011. márc. 16. 11:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

szia

változó, általában segít

este sokszor fürdet, takarít, néha bevásárol, és játszik a gyerekekkel. A 4 éves fiammal szoktak "fiú" napot tartani, amikor elmennek tankolni, autót mosni, praktiker vagy hasonló áruházba, ilyesmi. Már az is nagy segítség hogy csak a pici lányom van itthon velem.

2011. márc. 16. 11:47
 12/23 anonim ***** válasza:
Az en ferjem is segit nekem,nem is keveset,meg kernem sem kell Ot. Hetvegente magatol nekiall takaritani,ha olyan van,elmosogat,a furdetes is kettejuk kozos programja. Ezeken kivul persze szokta etetni,pelusozni. Mar ugy kellett raszolnom,hogy hetvegen ne kelljen fel O a gyerekhez,pihenjen egy kicsit,de O mondja,hogy neha nekem is pihennem kell. Nagyon sajnalom,hogy ilyen a parod! Egyszer,mondjuk egy hetvegi napon,szombaton azt kene csinald,hogy fogod a cuccaid es otthon hagyod kettesben a babaval egy napra,aztan majd rajon,hogy neked mennyi mindent kell megcsinalj! Sok sikert! :)
2011. márc. 16. 12:14
 13/23 anonim ***** válasza:
az én férjem pont ilyen,mint a tiéd.nem tudok rá hatni.és nem érti meg,hogy nem azt várom el,hogy mindent ő csináljon,de néha nekem is kijárna 1 óra pihenés.
2011. márc. 16. 12:16
 14/23 anonim ***** válasza:
Nekem is segít. Legtöbbet a gyereknevelésben,ha itthon van szinte mindig a lányunkkal van, de segít a házimunkába is,ha boltba kell menni,mindig ő szalad le. Két lehetőség van,hogy a te párod miért nem segít neked, 1 -vagy így szokta meg,mert így nevelték,2- nem érdekli a "nyomorod",egyik fülén be a másikon ki, vagyis tojik rád.
2011. márc. 16. 12:16
 15/23 A kérdező kommentje:
12.14 es válaszolónak:próbáltam amit irtál. de mire hazajöttem, a gyerek az ágyban üvölt, ő a gép elött...és mintha atomrobbanás lett volna.
2011. márc. 16. 12:30
 16/23 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
2011. márc. 16. 12:31
 17/23 anonim ***** válasza:
Az én párom sem segít olyan sokat. Végül is a boltba elmegy, meg max a szobát kiporszívózza és ennyi. Soha nem főz, nem mosogat, nem takarít tehát ez mind az én dolgom. Fürdetni is én szoktam, ő csak nézi. Pelust nem szokott cserélni, ha kakis akkor meg főleg nem. Én is szoktam neki mondani hogy jó lenne ha többet segítene de azt mondja én itthon vagyok ő meg dolgozik. Hát ez van...
2011. márc. 16. 12:53
 18/23 anonim ***** válasza:

Szia!

megértelek, mert az én férjem ugyan ilyen. sajnos nagyon elkényeztettem, és most megszívjuk a levét:(

kertesben lakunk, mikor jó az idő, akkor egész nap kint dolgozik, télen ül a gép előtt. hazajön a munkából, és már ül is a géphez. Én meg azt sem tudom, melyiket csináljam. Nem mosogat, nem rakja ki a ruhákat és még sorolhatnám. Azt sem kérdezi meg hogy nem vagyok-e fáradt. neki ez a természetes, mert ezt látta az anyukájától, aki mindent megcsinálta a férje helyett.

Sok vita van emiatt, már nem tudom mit kellene csinálnom, hogy jobban figyeljen ránk. Soha nem jutna eszébe, hogy elviszi a kisfiunkat( 22 hónapos), sétálni, hogy én addig csinálja bármit is. És anyósommal is beszélgettem erről, hogy nem segít semmit, és ő is azt mondta, ez a nő feladata. Úgyhogy még ő is adja alá a lovat:(

2011. márc. 16. 12:55
 19/23 anonim ***** válasza:
Egy bizonyos fokig segít, de ez el is várom tőle. Tanácsot nem tudok adni Neked, mert Te tudod, hogy milyen íratlan szabályok alakultak ki köztetek. Nálunk pl. mindig közös program volt a bevásárlás, így ha megoldható most is, hogy itthon vagyok a gyerekkel, együtt oldjuk meg. De azt például ha a fejem tetejére állnék sem várhatnám el tőle, hogy ő kelljen fel éjszaka a már nem szopizó, egyszerűen csak rosszul alvó gyerekéhez.
2011. márc. 16. 13:12
 20/23 anonim ***** válasza:
ja, nagyon sokat....annyi hogy megfürdeti. nagy riktán elmennek a játszóra. most pl. csoda volt merttegnap tegnapelőtt elmentek 2-2 órára játszóra, de ennyi. ja és pénteken, amikor én a nagytakarítást csinálom, akkor lemennek 2 órára, bevásárolni a hétvégére. ennyi. ezen kívül minden az enyém, pakolni, főzni, vasalni, bevásárolni, gyereket neveleni. és akkor sosem elég amit csinálok. ja még hozzájön hogy most még terhes is vagyok szted meghatja? elárulom, nem. nálunk is az a baj, hogy az anyósom ehhez szoktatta. a bátyja tök ugynilyen. ő már elvált egyszer emiatt és most a 2. felesáégével is nagyon rossza a kapcsolata, csak a ygerek miat tnem válnak. nekünk is nagyon megromlott a viszonyunk emiatt. én már nem tudok mit mondani neki, úh nem is mondok semmit, igazából már nicns kedvem hozzászólni, ránézni se. elegem van belőle, pedig hogy szerettem. csak a kislányomat sajnálom, meg a kisbabát aki a hasamban növekszik. :((((((
2011. márc. 16. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!