Segitenek nektek az Apukák?
szia
változó, általában segít
este sokszor fürdet, takarít, néha bevásárol, és játszik a gyerekekkel. A 4 éves fiammal szoktak "fiú" napot tartani, amikor elmennek tankolni, autót mosni, praktiker vagy hasonló áruházba, ilyesmi. Már az is nagy segítség hogy csak a pici lányom van itthon velem.
Szia!
megértelek, mert az én férjem ugyan ilyen. sajnos nagyon elkényeztettem, és most megszívjuk a levét:(
kertesben lakunk, mikor jó az idő, akkor egész nap kint dolgozik, télen ül a gép előtt. hazajön a munkából, és már ül is a géphez. Én meg azt sem tudom, melyiket csináljam. Nem mosogat, nem rakja ki a ruhákat és még sorolhatnám. Azt sem kérdezi meg hogy nem vagyok-e fáradt. neki ez a természetes, mert ezt látta az anyukájától, aki mindent megcsinálta a férje helyett.
Sok vita van emiatt, már nem tudom mit kellene csinálnom, hogy jobban figyeljen ránk. Soha nem jutna eszébe, hogy elviszi a kisfiunkat( 22 hónapos), sétálni, hogy én addig csinálja bármit is. És anyósommal is beszélgettem erről, hogy nem segít semmit, és ő is azt mondta, ez a nő feladata. Úgyhogy még ő is adja alá a lovat:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!