Miért képzelik egyes apukák azt, hogy nekünk aranyéletünk van a gyes alatt?!
férjem például sokszor rám kiabálja hogy
-egész nap itthon vagyok nem csinálok semmit CSAK nevelem a gyereket milyen jó nekem,.
( aha, milyen jó nekem, : sütök, főzök,takarítok, mosok, stb... )
-mióta megszületett a lányom 16 hónapos, egyszer nem aludtam ki magam HULLA vagyok néha..
és mégis van pofája azt mondani hogy milyen jó nekem egész nap itthon verem magam és nem csinálok semmit.
azt nem veszi észre, hogy tiszta a lakás, kész a vacsora, a lánya már békésen alszik, és tiszta ruhája és a kajája elkészítve másnapra..
de azért én egész nap csak "verem"..
nagyon elszomorít ez hogy ezt gondolják egyesek hogy mi nekünk milyen jó a gyes alatt egész nap tengünk, lengünk.,
pedig esküszöm nektek néha olyan fáradt vagyok hogy sírni tudnék kínomban...
de tudom KUSSOLJAK mert a gyereknevelés ezzel jár.
de azért elismerhetné hogy sokszor 6 fele szakadok
és emellett még teljesítsem házastársi kötelezettségeimet is..
Készen vagyok :'(
Hûha, nagyon sok dühöt érzek az írásodban, ami érthetô, mert kimerült vagy. Viszont nem segít rajtad.
Férjeddel próbáltál már nyugodtan, higgadtan beszélni errôl, és elmesélni neki, hogy nem egészen úgy van az, ahogy mondja?
Tudsz kikapcsolódni? Elmenni sportolni, barátnôzni, vagy akár kettesben a férjeddel valami programot szervezni? Lehet, hogy jót tenne.
"nagyon elszomorít ez hogy ezt gondolják egyesek hogy mi nekünk milyen jó a gyes alatt egész nap tengünk, lengünk., "
- Meg egész nap a gyakorikerdesek.hu-t bújjátok.
Igen, sajnos ezt sokan nem becsülik. Én egyszer fogtam magam, és mondtam, hogy bocsi, el kell mennem egy napra, mert kikészülök.
Este kiderült, hogy a kicsi paprikás krumplit reggelizett, azon kívül 3 banánt kapott egész nap, és még dicsekedett, hogy elindított egy mosást is (de kiteregetve már nem volt, sőt még a száraz ruhát se szedte le). Mondtam neki, hogy én ezt minden nap megteszem, és még el is pakolom amit leszedtem a szárítóról, sőt bevásárolok, főzök, játszóterezek, rendet rakok, takarítok, stb.
A másik, amit meg kell érteniük, hogy nekik letelik a munkaidejük, van szabadnapjuk, de a miénk egész emberes, 24 órás szolgálat. Ami persze amilyen szép, olyan kimerítő is. Beszéld meg vele, hogy kéthetente egy "szabadnapot" te is kaphass, utána biztos jobban fogja becsülni a munkádat.
SZia!
Nálunk még ugyan ilyen nem történt hogy "rám kiabálja",de néha éreztem a hangjában hogy ezt gondolja a férjem.Na én akkor mondtam neki hogy nagyon szívesen cserélek vele...Na erre azt mondta hogy Ő ezt úgyse tudná csinálni.:)Na mondom akkor ezt is megbeszéltük...
tanács:Ha tudtok ülj le vele beszélgetni nyugiban,amikor ő sem nagyon fáradt,meg te sem,és próbáld rá vezetni a dologra.Csak vigyázz nehogy panaszkodás legyen a vége...:)
Sok szerencsét!
ez amit írtál kapcsolat kérdése.az én férjem sose mondana ilyent,2 dolog miatt:1:mert tisztel és szeret.2 mert kiveszi a részét a gyere születése óta igy pontosan tudja ő nem bírná csinálni.
Szóval szerintem itt alap baj van köztetek és nem a bab okozza a viták nagyobb részét az csak rá tett egy lapáttal.Bizony beszéli kell,és mutatni,mikor mit mennyit csinálsz.aztán tényleg jó megoldás fogd magad ird fel egy papírra mikor mit kell csinálni és menj el,egy délután akar egy nap.hidd el soha többet nem szól,vagy másnap csomagol.
sajnos nem voltam még sehol mióta megszületett a lányom
lehet jót tenne..
nem bújom egész nap a gyakori kérdéseket csak néha felnézek..
igen szeretem és nem akarok mást, de azért elismerhetné hogy gyereket nevelni nehéz..
ez az egyetlen probléma.
ha másnap csomagolna ?..
ha nem tetszik neki a családi élet akár már mehet is
szerinted nem mondtam neki már?
ha nem tetszik el lehet válni..
olyankor meghúzza magát egy időre..
de mindegy.. ilyenek a férfiak azt hiszik csak ŐK robotolnak, !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!