Ahogy közeledik a szülés egyre inkább meggyűlölöm a férfiakat, azt hogy olyan felsőbbrendűnek képzelik magukat, a világ urainak, pedig nem kell olyasmin átesniük, mint a szülés. Normális ez?
Szia!
Értem az érzéseidet. Nekem is az utóbbi két hétben jöttelk fel ezek a gondolatok. Most vagyok a tizennyolcadik héten. Nekem a férjemmel van gondom, pedig nagyon rendes, csak az idegesít nagyon-nagyon, hogy egy picikét több figyelemre lenne igényem. Pedig az elején meg is beszéltük, hogy most egy nehéz időszakunk van(anyagilag stb....), de mégsem gondoltam, hogy ennyire nem érzékeli a jelzéseimet. Eléggé kiábrándult vagyok.Remélem jobbra fordulnak az érzéseim!
Szerintem bizonyos dolgokat csak a nők egymás között tudnak megbeszélni. Ezért jó ez a fórum is!!
Fel a fejjel, boldog babázást!
Szia!
Én nem utálom a pasikat. Persze mindenhol akadnak bunkók, én is összefutottam már néhánnyal. A párom kedves és figyelmes velem, pedig gyakran fáradt, és anyagi gondjaink is vannak. Ő egy érző és értelmes ember, ezért választottam őt. Lehet hogy nagyon szerencsés vagyok, de a környezetemben jelenleg nem tudnék egy olyan férfit sem említeni aki durván beszélne, vagy bánna egy nővel. Szóval szerintem a te párodon kívül is van még sok rendes pasi, és néhány rossz tapasztalat után még ne írd le őket.
Szia!
Szerintem normális, hogy így érzel, mert sajnos, amit írtál, nagyrészt helyénvaló. Általában (de szerencsére nem mindegyik!) minél többet teszel értük, annál inkább természetesnek veszik, szolgának néznek minket, és a megcsalások sem ritkák... Én imádom a páromat, és pont azért választottam, mert nem az a tipikus beképzelt macsó, aki azt hiszi magáról, hogy a spanyol viaszt szxrja. Hanem visszahúzódó, előzékeny, udvarias. Nem is volt előttem barátnője:), szerintem pont ezért. Nem játszotta az agyát a csajoknak.
Abban, hogy a férfiak ilyen egók (de fontos, hogy azért elég sok kivételt ismerek), a nők elég nagy része is hibás, mert adják alájuk a lovat. Meglátnak egy nagyobb bicepszet vagy egy jó kocsit és máris megalázkodnak a "teremtés koronái" előtt meg rakják szét a lábukat. Meg csomó csitrinek pont a bunkóság jön be. Egy ismerősöm (persze férfi) mesélte, hogy a haverja úgy szokott ismerkedni, hogy odamegy, böfög egyet (vagy ha sikerül neki, fingik, de direkt feltűnően), és megdicséri a lány cicijét. Nem tudom mennyire igaz, de állítólag két-három hetente új csaja van. Én biztos, hogy pofánnyomnám az ilyet, de úgy látszik, sok buta liba még jófejnek is tartja!
Mindig, mikor egy férfi beszól vagy játssza neked a nagymenőt, gondolj arra, hogy hihetik magukat akárminek, soha nem lesz olyan mély és szoros kapcsolatuk egy kis lénnyel, mint nekünk, nőknek, amikor a pocinkban óvjuk. Ma már egy nő bármit elérhet, amit egy férfi, de fordítva nincs így! Persze ettől mi sem vagyunk magasabbrendűek, csak szerintem kicsit mélyebben éljük át az élet nagy dolgait, és ezért nagyon büszkék lehetünk, hogy nők vagyunk! Örülj ennek, a bunkó pasikat meg rúgd tökön;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!