Anyukák, Apukák! Miért kell a királyi többest használni?
Minek kell ugyanezt naponta megkérdezni? Kb ez a kétezredik ugyanilyen kérdés.
Ez meg engem zavar és bántja a szemem, mert normális kérdések elől veszi el a helyet és felesleges, mert egyébként választ sem igen fogsz kapni rá, hiszen kinek van kedve kétezredszer is ugyanazt leírni.
Mindenkinek vannak szokásai, ami a másikat idegesíti.
Ilyen az élet és ez legyen a legnagyobb bajod az életben, hogy egy apuka királyi többest használ. Nekem meg az, hogy kétezredszer írta ki valaki ezt a kérdést.
Kedves első!Napi szinten járok ide több ,mint 2 éve,és én még soha nem találkoztam ezzel a kérdéssel,De mi a fenéért valaszol ha téged zavar a kérdés:D
Kedves 3.igazad van!
Tényleg sokszor tesznek fel hasonló kérdéseket az emberek. Engem is idegesít, hogy mások kiakadnak más szülőkön: Szájrapuszi, cumi lenyalása, többesszám, gagyogás, sejpítés....és hasonlók. Erre csak azt tudom mondani, hogy SKH-semmi közöd hozzá.
Ha idegesít, akkor gondolj bele, hogy te mit csinálsz, ami másokat idegesít. És érdekel téged, hogy zavar másokat? NEM. Lesz.rod.
Mindenkinek joga van úgy nevelni a gyerekét, ahogy ő gondolja.
Mért kell provokatív kérdéseket feltenni?
Kérdező, ha minden nap idejársz 2 éve, tuti találkoztál már ilyen kérdéssel. Nem szó szerint így, de ugyanezt már kérdezték kismilliószor, ezt én is tudom igazolni. Csak valaki még azzal kiegészíti, hogy normális lesz e így a gyerek.
Egyébként néha nekem is így sikerül beszélnem, rá szoktam szólni magamra, hogy ne így beszéljek, de néha így jön ki a számon. Sőt, én inkább úgy szoktam beszélni, hogy a lányom nevében beszélek, úgy, mintha ő mondaná...
12.34.Az első értelmes válasz!!!Nagyon köszönöm!
Tényleg nem találkoztam még ezzel :(
De nagyon bántja a fülem,mert olyan mintha az a gyermek nem önálló személy lenne...
Nem a kérdésfeltevést kéne szapulni, hanem normálisan válaszolni...
Kedves kérdező,
a gyerekszüléssel az elválás nem történik meg egyből. Nem csak a baba részéről kell hozzá idő, hogy rájöjjön nem mama-baba van, hanem mama és baba. Bizony a kismamának is idő kell, hogy gyermekét, aki kilenc hónapig tulajdonképpen a saját testének része volt, önálló (különálló) lényként tudja kezelni. Ehhez pedig sok apuka is csatlakozik (lelki azonosulás vagy csupán megszokás miatt).
Teljesen normális dolog, amikor egy anyuka öltöztetés közben azt mondja a babának: "Ide most begugjuk a lábikót..."
Ez lehet, hogy zavaró, de majd ha gyereked lesz, ne lepődj meg, ha néha-néha Te is így fogod használni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!