Szélcsövet használó anyukák. Milyen gyakran használjátok a babátoknak? Kisfiam sajnos nagyon nehezen kakil, két nap után már minden baja van, sír, nyügös, nem alszik. Már mindent próbáltunk, de csak a szélcső segít. Lehet 2 naponta használni?
Találtam egy oldalt, ahol két szélcsővel kapcsolatos kérdésre válaszol egy orvos. Belinkelem ide, mert bemásolni hosszú lenne nagyon.
szia,
én mindkét kisfiamat szélcsöveztem, mert volt, hogy 5 napig nem volt kakija. Csak anyatejes volt. A 2. kisfiamat pedig azért, mert iszonyatosan hasfájós volt, és csak ettől tudott éjszaka aludni. Egyébként Ő is csak anyatejes volt 6 hónapos koráig.
szia!
mi is minden nap használtuk a kisfiamnál és semmi baja sem lett tőle. nem szokott hozzá. régen amíg nem volt szélcső addig lázmérőt használtak és ahhoz sem szoktak hozzá a babák.
de mi csak akkor használtuk ha hallottuk hogy szenved. ez általában éjszaka volt. nem sírt csak erőlködött. ilyenkor használtuk és egyből volt kaka, apát le is kakilta egypárszor:) kb három és fél hónapos koráig használtuk.
de nem kellett minden nap.
13:55 ös vagyok
az elején minden nap használtuk aztán egyre kevesebbszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!