Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, Apukák! Miért kell a...

Anyukák, Apukák! Miért kell a királyi többest használni?

Figyelt kérdés
Itt is sokat olvasom,hogy 3 fogunk van,100ml ettünk,5 kakis pelusunk van,DE ma tatálkoztam egy újdonsűlt apukával(5 hetes baba),és érdeklődtem a kicsi és az anyuka hogyléte felől.És ez az apuka is így beszélt:(Mást is idegesít vagy csak nekem bátja a fülem?
2011. jún. 11. 12:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
A gyermek önálló személy, de az első évben még annyira egyek testileg-lelkileg főleg az anyával, hogy akaratlanul is így beszélünk néha, vagy sokszor. Másrészt nagyon büszkék a csemetére, ha lesz gyereked, majd megérted. Végül: egy baba, kisgyermek rengeteg munkával jár, engedtessék már meg nekem, hogy úgy beszéljek magunkról, ahogy jól esik. Nnilván néha idegesítő lehet, de más korosztályokból (tinik, öregek, stb.) is rengeteg idegesítő dolgot föl tudnék sorolni.
2011. jún. 11. 12:43
 12/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális és értelmes választ!!!:)

Van 3 gyerekem :)!

De soha nem beszéltem így.Nem tudom miért....

Nekem az összes gyerekem önálló személyiség volt az első perctől kezdve:)

Tehát Katácska bedugta a lábikót:)!

Nah de hagyjuk is ,mert nagyon igaz,hogy nem vagyunk egyformák:)!

Egyébként észrevettétek,hogy egy ilyen kérdésre,hogy idesereglik mindenki:)!

2011. jún. 11. 12:45
 13/18 anonim ***** válasza:

engem borzasztóan idegesít!!!

A múlkor is feltette egy anyuka a nagy kérdést:

Hány fogatok van már?

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ordítani tudnék!!!! :-))

2011. jún. 11. 13:05
 14/18 anonim ***** válasza:

kimaradt egy - t -

:-)

2011. jún. 11. 13:05
 15/18 anonim ***** válasza:

én is útálom ha ígí beszélnek

lehet azért mert EMPÁTIÁT éreznek a gyerekük iránt :)

14 hós baba anyukája

jók vagyunk:DD

2011. jún. 11. 14:43
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy egy baba sérülne a miatt, ha többesszámban beszél róla az a szülő, nem tudom miért kéne empátiát érezni vele. Én is szoktam, 7 hetes a babám, és időnként előfordul. Teljesen akaratlanul jön, mivel mindenki más, lehet hogy a kérdezőnek erre nem volt igénye, nem merült fel benne, másokban pedig igen. Ahogy fentebb is írták, egyrészt ott a 9 hónap együttlét, aztán pedig a nap 24 órájában lényegében megint csak együttlét, nem csoda, ha az "Ide bedugjuk a lábunkat." megnyilvánulás van. De ahogy fentebb írták, mindenki úgy mondja, ahogy neki jól esik, én se kötök bele, ha valaki mondjuk nem ír helyesen egy kérdésben, szóval maga a kérdés inkább kötekedés, mint érdemi kérdés szerintem, lévén mindenkinek szíve joga, mit hogy. :)
2011. jún. 11. 15:07
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem inkább vicces, ha arról beszél egy anyuka, hogy 5 foguk van :) ilyenkor mindig megkérdezem, hogy nektek összesen? :))) Van, aki élőben is így tolja, engem nem zavar, de poént mindig csinálok belőle ;)

Pl. szépen kakiluunk, vagy 110 ml-t szopizunk ; )

2011. jún. 11. 15:22
 18/18 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó!Nekem is mindig ez jut eszembe:D!
2011. jún. 11. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!