Még miket vegyünk a babának, mire megszületik?
Eddig ezeket írtam fel:
-4 db pléd (2 vastag,2 vékonyabb)
-3 db ágynemű
-3 db lepedő
-2 fejvédő
-1 db kókuszmatrac
-1 éjjelifény
-1 bébiörző
-1 légzésfigyelő
-5 db textilpelus
-2 csomag pelenka
-törlőkendő
-popsikrém
-hintőpor
-1 cumitartó
-1 cumitartólánc
-2 db cumi
-4 db cumisüveg
-lázmérős cumi
-babaolló
-hajkefe,fésű
-1 sampon
-1 tusfürdő
-1 szappan
-1 testápoló
-vízhőmérő
-1 babaolaj
-1 db mosdókesztyű
-3 db fürdőlepedő
-3 db törölköző
-1 kád(állvánnyal)
-pelenkázó
-1 párásító
-1 rovarriasztó
-babavíz
-babamérleg
-3 db előke
-babakocsi
-mózes a babakocsihoz
-cumisüveg/pohártartó a babakocsihoz
-napernyő a babakocsihoz
-pelenkázótáska
-szúnyogháló,esővédő a babakocsira,hordozóra
-hordozó
-adapter(hogy a hordozót a babakocsira is lehessen tenni)
-2 db lábzsák(1 a mózesbe,1 a kocsi sportrészéhez)
-kiságy
-járóka
-bébikomp
-pihenőszék
-játszószőnyeg
-2 db hálózsák
-4 db kesztyű (karmolás ellen)
-10 ujjatlan rugi
-10 hosszú ujjú rugi
-10 rövid ujjú body
-10 hosszú ujjú body
-8 pár zokni
-8 harisnya
-6 db csecsemőnadrág
-4 db sapka
-4 pelenkatartó bugyi
-6 kocsikabát
-4 kocsicipő
-2 kabát
-fültisztító
-játékok
Eddig ennyit írtam össze.Előre köszönöm a válaszokat.
Huhh nemnagyon akarom a többieket isméteni de tényleg ruhák soknak tűnnek,textilpelus viszont kevés!Tisztálkodószerekből tényleg ne vegyél,azt használjátok amit a doki felír!nekem is a mellszívó jutott eszembe(én már a kórházba vittem magammal nállam Avent kézi vagy Medela elektromos vált be)akkor még bimbóvédő sem árt,lehet nem kell de nem túl drága az is jó ha van kéznél,nekem pl már az is kellett a kórhába illetve én már rögtön el kezdtem inni a tejszaporító teát!Körömvágó olló nállunk nem vált be,annyira pindirik még az ujjaik,hogy nem férsz oda a kiskörmihez az ollóval de a csipesz az sokkal jobb!Hőmérőből nekem digitális és homloklázmérő is van!Orrszívó az sztem kell,lehet nem az elején de azt még sokáig kell használni de az is lehet,hogy a legelején is kell!Akkor még a sterilizáló jutott eszembe(nem kell abból sem drága én Auchanba vettem 3000 ft-ért)és még fertőtlenítő folyadék(Chicco vált be nekem)
Akkor én még olyat vettem,hogy egy fedeles kisvödör amibe egész nap dobáltam bele a textilpelusokat(domestosos vízbe ázni)akkor még szoktak venni speckó pelenkatartó vödröt ami nem engedi a szagokat ki bár én ezt fölöslegesnek találtam!
Huhh most hirtelen ennyi!
Tényleg a babádnak az anyatej a legjobb illetve majd meglátod milyen jó érzés amikor hozzád bújik és te a saját testedből táplálod,hidd el ettől nincs jobb érzés de én vetlek meg ha valami oknál fogva nem akarod szoptatni attól még te jó Anya leszel!
Könnyű szülést,jó egészséget és átaludt éjszakákat kívánok!
utolsó vagyok:kimaradt a végén a "nem" szó!!
Szóval nem vetlek meg ha mégsem akarsz szoptatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!