Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek? Szörnyű szomszédok

Mit tegyek? Szörnyű szomszédok

Figyelt kérdés
Alánk beköltöztek a cigányok (3 nagydarab felnőtt) és állandóan üvölt a zene. Szólni nem merek, mert: a kocsink pont alattunk parkol, nehogy kárt tegyenek, mégiscsak tartok tőlük, és egyből az lenne, hogy rasszista vagyok. (ami részben valós.) Kislányom aki 4 hós nyugtalan, remeg alatta az ágy úgy szól a basszus, és már én is türelmetlen fáradt vagyok. már 2 szer 2 órára viszem sétálni, hogy legalább a kocsiba kialudja magát. arra gondoltam a hírdetőre lent kiírok egy levelet, hátha észhez térnének, de ezzel az a baj, hogy cigányok és nekik aztán mindegy. Ti mit tennétek?
2011. márc. 14. 12:26
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Húha, 3 nagydarab felnőtt? Meggondolnám. Először szerintem ki kellene puhatolózni, mennyire normálisak, és utána lehetne nekik szólni kedvesen, hogy ne haragudjanak, de felhallatszik a zene, kicsit halkítsák le, mert a babát nagyon zavarja.

Egyébként ha ennyire hangos, tuti nem csak te hallod, csak más sem mer szólni. Ha lehet, költözzél el, mert ha feljelented őket, megtorolják simán.

2011. jún. 5. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!