5 hetes babám csak a porszívó hangjára alszik el! A
szomszédok ki fognak nyírni! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Panelban lakunk. A kisfiam nem hajlandó elaludni, csak ha be van kapcsolva a porszívó. Azt már ezelőtt is észrevettem, hogy elhallgat, amikor porszívózok. Ma este nagyon sírt, már mindent kipróbáltam (-tunk, a párommal), végül eszünkbe jutott ez. Be is jött, de mihelyst kikapcsoljuk a porszívót, felsír. Ez így nem mehet. A szomszédoknak mit mondok?? Ha olyan nagy lenne a baj, a porszívó zúgása sem nyugtatná meg, nem igaz??
Van valami más hang is, ami ugyanígy megnyugtatná?
Ismerős, de a mi lányunk ezt kinőtte, egy idő után arra SEM aludt el... Csak cicin, majd cumisüvegen.
Porszívó helyett: halk dünnyögés. Monoton hangon pl. altatót vagy mást "morogjatok" neki, hangsúlyozás nélkül, ne legyen érdekes, hanem monoton. Első gyerekemnél ez vált be anno :)
2011. aug. 9. 22:25
2/14 anonim válasza:
Mondhatod, hogy náthás és szívjátok az orrát. Vagy vedd fel a telefonodra a porszívó hangját és arról játszd le, az halkabb, hátha bejön. És a hajszárító? Az halkabb. Vannak babák, akik az ilyen zajokra megnyugszanak.
2011. aug. 9. 22:27
3/14 anonim válasza:
:D Ez katasztrófa. Lehet még sem kell nekem gyerek.
2011. aug. 9. 22:29
4/14 anonim válasza:
Én is erre gondoltam, hogy felvenni a hangot és halkabban a füle mellett lejátszani. A dünnyögés is jó.
2011. aug. 9. 22:30
5/14 anonim válasza:
Nálunk is volt így az elsőnél. Most a másodiknál a hajszárítót szoktam bekapcsolni, de neki fáj a pocija. amúgy az tényleg jó ötlet hogy vedd fel és tedd a füléhez. amúgy meg olyan gyorsan változnak, h nyugi nem fog hozzászokni, csak neked kell résen lenned, h mikor próbálj meg változtatni az alvási szokásán.
2011. aug. 9. 22:39
6/14 anonim válasza:
Mekkora tisztaság lehet nálatok!:))) Viccet félretéve, szerintem nem fog ez sokáig tartani. Próbáljátok meg a porszívón egyre jobban csökkenteni a szívóerőt, majd végül így kikapcsolni, mert akkor fokozatosan halkul el!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!