Nagyon pici korkülönbséggel született babák anyukái! Nehéééz?
Ősi módszer: adj majd fakanalat a kezébe, te fogod a másik végét, és így nem kell hajlongani. :)
Unokatesóm most 9 hós terhes, a fia másfél éves. Szerencsére problémamentes a terhessége, és simán szaladgál a kissrác után, és emelgeti is. Hát ki van fáradva, az igaz, de megoldható.
Szia!
Na még egy olyan őrült, mint én. Kicsi lánykám 5 hónapos volt, mikor két hét szenvedés után (nem akart szopizni), eszembe jutott, hogy csinálok egy tesztet, pozitív lett. Nagyon betojtam, hiszen a legféltettebb kincsem olyan egy házsártos, sírós, igazi többemberes baba volt, hogy elképzelni sem tudtam, hogyan lehet még egy babát mellette nevelni. Egészen bepánikoltam, persze segítségem nekem sem igazán volt, Anyós beszámíthatatlan, Anyukámék vidékiek. Mivel szerettünk volna kistestvért majd, így persze természetes volt, hogy megtartjuk. A terhesség egy álom volt. Sokkal jobb, mint munka mellett kihordani egy babát. Lányom pont a születésnapja előtt egy nappal indult el önállóan, a tesó születése előtt egy nappal még a mászókára másztam fel utána. Ennek ellenére egy teljesen gondmentes terhesség volt, sokkal jobb szüléssel, mint az elsőnél. Mikor a tesó megszületett 14 hónapos és egy napos volt a lányom. Egy igazi kiegyensúlyozott, korához képest önálló kis lény, pedig mindenki szerint teljesen rátelepedtem. Olyan természetességgel vette a kistestvért, mintha mindig is ott lett volna közöttünk. Nem volt visszafejlődés, nem volt féltékenység, semmi negatívum. Én egész jól bírtam velük, igaz a kialvatlanságot mindig nehezen viselem, de egy pici baba ezzel jár... Nem volt tesókocsink, felesleges is lett volna, hiszen már egy évesen szépen járt a kislányom. Vettünk egy tesófellépőt, azt használtuk néhány hónapig. A neheze kb. a második egy éves kora után kezdődött- bár lehet, hogy ha nem lennék újra terhes akkor ezt sem érezném nehéznek- talán azért, mert már a másik is pakolt, szaladt, mozgékonyabb volt. Nálam az a módszer vált be, hogy a nagy napirendjébe illesztettem bele a kicsit, így nem történt nagy változás az életébe, talán ennyit tudok tanácsolni. Ne aggódj, hidd el csuda jó lesz. Én ha tehetném sem csinálnám másképp.
Egy 31 hónapos, egy 17 hónapos és egy 35 hetes pocaklakó anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!