Kis korkülönbséggel született babák anyukái?! Terhesség alatt nem éreztétek, hogy ez nem fog menni?
Arra gondolok, hogy van egy 1-1,5 éves örökmozgó (hiszti és dackorszakát élő )gyermeked, aki mellett nemhogy pihenni nem lehet, de elég kimerítő fizikailag és szellemileg is és a testvér a pocakban.
Én rettenetesen félek, hogy nem bírom végigcsinálni. Amikor fáj a hasam, nem tudok leülni, mert minden pillanatban készenlétben kell lenni a nagynál.
Tudom, mi vállaltuk, de ilyenkor mit lehet tenni?
Amikor a nagy alszik én is pihenek. Reggeltől estig ketten vagyunk.
Semmiféle segítség nincs.
Én csak 10., de úgyérzem sokszor, hogy bármelyik pillanatban elvetélek.
Egyfolytában hányingerem van, hulla fáradt vagyok, folyton alvás helyett is pisilek, és félek, hogy mi lesz később, ha már most ennyire nehezen bírom.
Hasam akkora, mint egy 20 hetesé.
Legalább te már túlvagy a nehezén.
Te emelgeted, cipeled a nagyobbat? Milyen egy napotok? Mennyi idős?
Szia!
Kitartás, elég fárasztó néha nálunk is egy nap és vannak napok mikor azt érzem én kész vagyok.....
A gyerek rohan én meg totyogok utána.
Például a múlt héten alig aludtunk, mert kijött két foga egyszerre.
Amúgy én 28 hetes vagyok a nagy pedig 19 hónapos.
Sziasztok! Csatlakozom. 10 hónapos a lányom és 11 hetes terhes múltam. A lányom egy örökmozgó, de alapvetően egy jó gyerek, bár néha tud hisztizni, nem panaszkodhatom. Segítségem is van. Néha parázok hogy hogy fogom bírni, milyen lesz, és főleg azért izgulok, hogy a lányom ne érezzen kevesebb szeretetet, odafigyelést. Remélem hamar megszokja majd hogy van egy kistesója. 17 hónap lesz köztük.
Biztos menni fog, hiszen van akiknek ikreik vannak, biztos az sem lehet könnyű, és mégis boldogulnak!
Szép és boldog babavárást és jó babázást!
(nekem szinte eszembe sem jut hogy terhes vagyok...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!