Tudom nem az én dolgom de még is felháborít?
ősze barátkoztam 2 anyával a parkban és az egyik anyukának 1 éves a kisfija és anyira felháborít h nem foglalkozik vele
szóval eszt csinálja:szegény gyerek fekszik a babakocsiban az anya meg bibliát olvassa,még hozzá se szol szegény gyerekhez,meg fel sem ülteti h szegény gyerek legalább nézelődjön,olykor oda ad neki 1 játékot és még kabát sincs szegényen
az én babám 10 hónapos de nem tudnék és nem tennék ilyet vele,én kiveszem és sétálok vele,meg nézegetünk mindent,fát,füvet,stb
az a szegény gyermek meg ott fekszik a babakocsiban pedig 1 éves és olyan sovány is szegény
kedves anyukák,ok nem írok helyesen mivel már 10 éve külföldön élek de látom ti tökéletesek vagytok,és igen is mondtam neki h othol is lehet olvasni a parkban pedig gyereket sétáltatni de ő szerinte a biblia az első és az után a gyerek
és kedves anyukák én is szoktam ám olvasni de más nyelven nem magyarul és akkor ha a babám alszik
10 év alatt sok mindent elfelejthetem már,nem?
bizony volt amikor szegény ordított a babakocsiban és meg sajnáltuk és mi nyugtattuk meg mert a szívünk szakadt meg érte
nincs nekem semmi bajom azzal h mit olvas csak ne lenne ilyen,szegény gyermek már 3 hete meg van fázva és csodálkozik h miért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!