Tudom nem az én dolgom de még is felháborít?
ősze barátkoztam 2 anyával a parkban és az egyik anyukának 1 éves a kisfija és anyira felháborít h nem foglalkozik vele
szóval eszt csinálja:szegény gyerek fekszik a babakocsiban az anya meg bibliát olvassa,még hozzá se szol szegény gyerekhez,meg fel sem ülteti h szegény gyerek legalább nézelődjön,olykor oda ad neki 1 játékot és még kabát sincs szegényen
az én babám 10 hónapos de nem tudnék és nem tennék ilyet vele,én kiveszem és sétálok vele,meg nézegetünk mindent,fát,füvet,stb
az a szegény gyermek meg ott fekszik a babakocsiban pedig 1 éves és olyan sovány is szegény
ja és húst szegény gyermek még nem is nagyon evet
a szivem szakad meg szegény gyerekért hiszen én is anya vagyok
Engem pedig az háborít fel, ha másokat beszélnek ki....nem a te dolgod, az ő magánügye! Ha ennyire zavar, miért nem szóltál neki??
A biblia olvasása nem szégyen, neki is ki kell kapcsolódni!Az én lányom is sovány, és?? Ettől rossz anya lennék? Mi sem eszünk mindig húst...
Inkább úgy érzem, nem tudsz miről beszélgetni, így inkább másokat beszélsz ki.:-(
A helyesírást én is szorgalmaznám, nem sokára Neked kell majd segítened a házi feladatban...
Illetve még azt nem értem, hogy miért érzed, hogy a történet szempontjából lényeges, hogy az anya mit olvasott? Ha Baba magazin lett volna a kezében, akkor az kevésbé felháborító?
Pedig sajnos vannak fanatikus hívők...s bizony igencsak elhanyagolják a gyereket, mert majd Isten megsegíti, meg nincs szüksége semmire csak szeretetre (amit egyértelműen félreértelmeznek)
Sajnos több ilyen "anyát" is láttam. Volt akiktől el is vették a gyereket mert már olyan állapotban volt.
Szóval a biblia olvasás és hívősség nem ment fel az anyai kötelezettség és törődés alól!
Ja és olvastam a Bibliát nem is egyszer :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!