Felháborít a nagyszülők viselkedése! Más is volt így?
2 éves a kisfiam, és tegnap kisebb összejövetel volt nálunk. A gyerkőc már nagyon pörgött produkálni akarta magát, és hiába szóltunk rá, nem fogadott szót. Az apja rácsapott a fenekére (persze nem nagyot), és anyukám felugrott és haza ment, hogy nem nézi tovább ezt. Nagyon kiakadtam, milyen jogon szól ő ebbe bele. Úgy csinál, mintha én soha nem kaptam volna ki (ajjaj dehogynem). Egy 37 éves apukát hogy lehet ilyenért felelőségre vonni, aki ráadásul a veje nem a fia!
Nincs igazam?
Köszönöm a válaszokat!
Meg fogom neki magyarázni, de tegnap nem akartam, inkább ma hideg fejjel, nehogy olyat mondjak, amit később magam is megbánok.
Kedves Nagymama!
Nem ütjük verjük a gyereket. Felháborító amit írtál! Ezért tartunk itt ahol, a gyereket igen is meg kell nevelni és nem cukorból van, hogy elolvadjon ha ránézek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!