VV Zsófi és Anikó mostani viselkedése Titeket is idegel és felháborít?
Figyelt kérdés
Pár napja ahogy viselkednek, amióta a királyi rangban állnak2011. jan. 24. 19:38
2/5 anonim válasza:
jah hát és még van akinek ez szimpatikus, pl azzal jönnek, hogy Anikó megmondja a frankót. ugyan már. szánalmas mind a kettő, Anikó uszítja ezt a hatost, játsza a nagy vezért.
3/5 anonim válasza:
Zsófi nevetséges,föleg h mindig menőzik hogy max kiviszi az alekoszt és kinthagyja meg h mennyire magabiztos aztán tök sokszor kiderül ha beszél valakivel h mennyire be van sza.va.Nem tom mire játsza magát.Szerintem kiba égő ez h azt hiszi h mennyire jó és sikeres,pedig messzemenöleg ő a legunalmasabb és legjelentéktelenebb villalakó.Állansóan sza.t kever mindeki közt és puncsol mindekinek.Az Aniko se sokkal jobb,elöször minden baja van h csak 9.lett utána meg már kinyilik a csipája.Ő is ugyanugy egyszer evvel van jóba egyszer avval.Gyerek mindkettő.De még egy fokkal azért Aniko normálisabb.Bár legközeleb szerintem ő megy ki párbajra.A legjobbak közt ott lesz: Oli,Alek,Szandi(ha ki nem jön,mert kikészül)Éva,Béci,talán a Laci.Sajnos bármennyire is elviselhetetelen pár ember azok csináláják a műsort./Én akir a legjobban utálok,mert szerintem elviselhetetelen kis sza.keverő az az Éva/.(Most kiesik a Zsófi,utána Aniko aztán Jerzsy,talán Gombi meg Gigi.)Bocs h kicsit túlzásba estem a kifejtés kapcsán.
4/5 anonim válasza:
Ez az a 2 karakter,akit jelenleg nagyon nem csípek,sőt,enyhén szólva irritálnak. Kis királylány Zsófika azt hiszi,győzni fog és visszajön... Hahaha...
Remélem egyszer bejátsszák már az összes sz@rkeverését.
5/5 anonim válasza:
És ez a folytonos hisztizés,nyávogás és afektálás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!