Szerinted nem volt erőltetett Béci viselkedése a tegnap esti BeleValóban?
Figyelt kérdés
Szerintem annyira látszott rajta, hogy magára erőlteti ezt a "jajj, engem nem érdekel, hogy kiestem, szeretek mindenkit" viselkedést.
Többek között elszólta, hogy otthon nagyon sokat kiabál a családtagjaival. Érdekes, ezt a villában nem nagyon láttuk, csak az aranyos énjét(legtöbbször).
De Gigi sem volt semmi tegnap...
2011. ápr. 18. 08:16
1/7 anonim válasza:
béci egész vv-s szereplése erőltetett kamu volt... most ég a feje mert jerzy ellen esett ki, gondolja ennyi erővel már vihette volna alek is akkor nem lenne ennyire ciki.
2/7 anonim válasza:
Beci normalisan viselkedett,inakbb fogaj vissza magat es viselkedjen normalisan mint kozonsegesen mint egyesek.
3/7 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom...szerintem az erőltetett viselkedés nem egyenlő a normális viselkedéssel.
2011. ápr. 18. 09:19
4/7 anonim válasza:
Végig erőltetett volt, a Villában is.
Főleg, mikor azt mondta Olivérnek még anno, hogy Ő nem játssza meg a jó fiút, mert ő egy tisztességes ember, ugyanúgy kint, mint ott bent. Akkor nem tudtam, sírjak, vagy nevessek. (Ez asszem pont a párbajuk napján volt.)
Végülis, kinek mi a tisztességes xD
Én örültem, hogy Jerzy ment vissza;-D
5/7 Thurston válasza:
Attól függetlenül, hogy szimpatikus volt a viselkedése valóban, azért az is egyértelmű, hogy ha már ideáig eljutott, meg végig igyekezett magának erősen bemagyarázni, hogy ő fog nyerni (ez nem rossz dolog szerintem), akkor lehetetlen, hogy most meg ennyire vidám legyen. Nyilván tudja ő, hogy most már itt kint is könnyebb lesz minden, de érezhetően erőltette ezt a könnyed stílust. Nubt gyakran a villában is.
6/7 Thurston válasza:
Ja, hát az a nubt egy mint akart lenni, csak balra húzott az ujjam valamiért.
7/7 anonim válasza:
ti mindent eröltetettnek gondoltok ami öszinte???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!