Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős babánál lehet már...

Mennyi idős babánál lehet már néha-néha járókát használni?

Figyelt kérdés
2011. márc. 2. 15:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A fiam 5 hetes, most akarom felállítani a járókát, mert van mellette egy 3 éves lányom, és nem szívesen hagyom őket kettesben, pl ha elmegyek pisilni, teregetni. A kicsi a járókában a nagy játszik.

A nagyobb is 2 hónaposan került bele, mondjuk ő utálta, nem bírtam megszerettetni vele!

Nézz használtan! Egész olcsón lehet venni, neten, vagy ha van a közeletekben bababörze, oda is érdemes kimenni!

2011. márc. 2. 17:21
 12/13 anonim ***** válasza:
Én már kb 2 hónaposan beletettem!Keresztbe raktam rajta egy lécet majd arra aggattam játékokat(lufit,plüsst,csörgőt rákötöttem egy madzagra stb)A konyhába mellettem volt,közben én felkészítettem az ebédet vagy teregettem közben beszéltem hozzá!Sajnos ahogy elkezdett kúszni már nem marad meg benne!
2011. márc. 2. 20:22
 13/13 anonim ***** válasza:

8 hetesen került bele, 14 hónapos koráig használtuk. Igaz 11 hónapos kortól már csak gyorsan beleraktam, ha valahova kirohantam, mert akkor már javában járt.

3 szinten emelhetős volt így amikor még pici volt nem kellett a földig hajolni.

Én most adtam el 12.000 ért.

Gyönyörű, 3 szintes, összecsukhatós, gurulós volt.

Ki lehet fogni használtan is a fa járókát. Csak a postaköltség a húzós (nekem is amiatt kelt el nehezebben, mert sokan vitték volna)

2011. márc. 2. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!