Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős babánál lehet már...

Mennyi idős babánál lehet már néha-néha járókát használni?

Figyelt kérdés
2011. márc. 2. 15:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én már 3 hónapos kisfiamat beletettem néha ha pl. teregettem a nappaliban, stb. Játszószőnyeget tettem bele, és arra a babát, hadd figyelje a játékait :) Na meg onnan engem is jobban látott.
2011. márc. 2. 15:35
 2/13 anonim ***** válasza:

Egész kicsinél is lehet a kocka alakú fa járókába bele lehet tenni a játszószőnyeget később lejjebb süllyesztve egész sokáig jó pl- ha felmosol is belerakhatod a nagyobbat is hogy ne mászkáljon össze mindent

szóval 0-2 éves korig.

2011. márc. 2. 15:36
 3/13 anonim ***** válasza:

attól függ, mire...

mi kezdetektől használjuk a játékok tárolására, kb.5 hós kora óta rakom bele rendszeresen a babámat.

most 8hós

4/13 anonim ***** válasza:
Én is egész kicsi koruk óta beletettem a gyerekeimet, így teljesen hozzászoktak. Tudom, hogy nem egy gyerekbarát hely, de nem lehetek 0-24 a nyomukban. Mindenki nyugodtabb így.
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Egyébként ez drága ?
2011. márc. 2. 15:41
 6/13 anonim ***** válasza:
a fa drágább mint a hálós müanyag de inkább fát vennék ha vennék kb. 30.000,- ugyanúgy süllyeszthető mint a kiságy.
2011. márc. 2. 15:49
 7/13 anonim ***** válasza:

[link]

Nekünk ilyen van, kb. 25000 Ft.

2011. márc. 2. 15:57
 8/13 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó. Nagyon szépike:))

Nekünk ez sajnos nagyon drága. Örülök, hogy minden hónapba meg tudom venni az elegendő pelust, és a szükséges dolgokat:S

2011. márc. 2. 15:58
 9/13 anonim ***** válasza:
akkor vegyél használt járókát. itt tényleg nem számít, hogy már más baba is volt benne.
2011. márc. 2. 16:01
 10/13 anonim ***** válasza:

vaterán-tesz-veszen nézzél körül, kis szerencsével olcsón lehet használtat venni.

a fa ilyen szempontból jobb mert le tudod festeni ha ramatyul néz ki :)

fém-hálósat meg újnnan 10.000.-ért is ki lehet fogni akciósan

2011. márc. 2. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!