27-én lesz 4 hónapos a babám. Utazó babaágyunk van. Ti mikor kezdtétek el használni?
2010. nov. 22. 08:11
1/5 anonim válasza:
Mi egyáltalán nem használtuk, nekünk is utazó ágyunk van, és csak alváshoz használtuk.
Inkább vettem habtapi puzzle-t, összeraktam egy nagy szőnyegnek, és arra tettem le a gyerkőcöt. 5 hónaposan már kúszott, és bejárta az egész lakást így. :) Kisfiamat nem lehetett bekorlátozni járókába.
2010. nov. 22. 08:22
2/5 anonim válasza:
már nyugodtan használhatod!:) nekünk 1 hét múlva 3 hónapos a kislányunk és most veszünk neki. Elöbb tanul meg dolgokat benne és elfoglalja magát. Viszont ne hálósat vegyél hanem rácsosat, mert a hálósból egyrészt nem lát semmit, másrészt pedig nincs mibe kapaszkodnia és könnyen felborul. Nem tudom milyen az utazóágyatok, de van olyan ismerösöm aki 2 és fél évesen nem tud járni a hálós járóka miatt, mert mikor próbált felállni, mindig felborult vele. Aztán már próbálkozni sem mert.
Szóval próbáljátok meg nyugodtan!:)
2010. nov. 22. 08:28
3/5 anonim válasza:
Kb. 4 hónaposak lehettünk. Én nagyon szerettem, mert gyakran adódnak olyan helyzetek, amikor 1-2 pillanatra egyedül kell hagynom. Ha a járókában van, akkor nyugodtabban teszem. pl.: csenget a postás. Persze nyáron kiszaladunk, de ilyenkor már ugye nem.
2010. nov. 22. 08:32
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Arra gondoltam, hogy elkezdem bele szoktatni, mert később már lehet, hogy nem akarna benne maradni. Napközben nincs a kiságyában. 3x fél órát alszik egy nap, és azt az ágyunkon alussza. Éjjel 8-10 órát alszik egyben. Remélem bele tudom szoktatni:D
2010. nov. 22. 09:30
5/5 anonim válasza:
Mi 5 hónaposan kaptuk a keresztszülőktől. Hatszögletű, farácsos. Nem olcsó, de könnyű összeszerelni, én egyedül csináltam. Amíg ülni nem tudott, addig háton fektettem benne, utána pedig kúszott-mászott faltól falig. Könnyen megtanult benne felállni és rengeteget játszik benne. Most egy éves, de nem is tudom,mit csináltam volna nélküle. Per pillanat épp elaludt benne játék közben. Nagyon jó, én csak ajánlani tudom, mert teljes biztonságban van benne a pici, ha ki kell menned valahová.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!