8,5 hónapos babának érdemes még venni járókát? Mikor kezdtétek el használni?
Én kezdettől használtam, így az enyémek szerették. Ha már elfáradtak a "járás-kelésben" sokszor úgy nyugodtak meg, ha beraktam őket, mert ott biztonságban érezték magukat (a tesóktól is :o).
Viszont az kérdéses, hogy most mennyire tűrné el.
Nem tudsz kölcsönkérni egyet?
Van ilyen babakarám, amivel mondjuk egy szobarészt eltudsz keríteni, lehet ez lenne a megoldás.
Én járókát már tuti nem vennék, mi a miénket a fiam fél éves korában elpakoltuk, onnantól ő is szabadon közlekedhetett. Egy idő után megszoktam, hogy fél szemem mindig rajta legyen:) és tudtam csinálni a saját dolgomat is.
Szia,
Lányom 8-hónapos múlt amikor pont hasonló 'probléma' miatt vettünk Neki először karámot de azt 1-nap után vissza is vittük mert a járólapon kislányom eltolta az elemeket és féltem, hogy elesik, kicseréltük egy 120X120-as járókára. Most lassan 10 hónapos, sokat járkál kint de ha elfárad, vagy nekem van dolgom (főzök, eszünk stb.)akkor beteszem és szépen játszik!
Kicsit hozzá kellett szoktatni, de mivel látta, hogy mi is itt vagyunk hamar megszokta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!