Gabi Édes Álom Fürdetőt mikor kezdtétek használni? A flakonon 3 hónapos kortól ajánlja!
Figyelt kérdés
2011. aug. 12. 20:22
2/6 A kérdező kommentje:
És addig mit használtatok? Csak a gyógyszertárit? Mi Babé termékeket használunk, de azoknak nincs ilyen jó baba illatuk, ezért szeretném kipróbálni a Gabit. 7 hetesek vagyunk.
2011. aug. 12. 20:29
3/6 anonim válasza:
Mi 10 hónaposan kezdtük el. Korábban a gyógyszertárit használtuk mert elég érzékeny volt a bőre, de a Gabival sem volt gond.
4/6 anonim válasza:
Első vagyok. 1 hónapos koráig használtuk a gyógyszertárit, de azt nem szerettük. Utána sima Gabi fürdetőt használtunk, az amúgy újszülött kortól használható. Sokkal jobb az illata, mint az édes álomnak, szóval legközelebb én megint simát veszek inkább.
5/6 anonim válasza:
Nálunk ettől pöttyes lett a kisfiam, így visszatértünk a gyógyszertárira. Aztán a Rossmannos fürdetőt használjuk azóta, nekem tetszik az illata, illetve most egy Müllerbe betévedtem és Hipp fürdetőt vettem, az is jó illatú. Engem még 3 hósan zavart, hogy más illata van. Ezért sem szerettem, nem volt kisbaba illata mellette.
6/6 anonim válasza:
3 hós korától hasznájuk, de használtuk volna hamarabb is, csak pont akkor fogyott el a gyógyszertári:)
Szerintem kipróbálhatod, tényleg nagyon jó az illata.
1-2 nap után úgyis meglátod, ha nem jó a bőrének, akkor meg veszel gyógyszertárit és később próbálkozol a Gabival.
7 hós a lányom, csak ezt használjuk és samponból is csak Gabit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!