Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Járókát hány hónapos kortól...

Járókát hány hónapos kortól lehet használni?

Figyelt kérdés
2008. nov. 18. 10:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Én 4hósan raktam bele először. De nem szeretted egyáltalán benne lenni :( Hiába vettük.
2008. nov. 18. 10:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Nekem most volt 5 hónapos.
2008. nov. 18. 10:27
 3/6 anonim ***** válasza:
56%
mi beletettuk az 5 es fel hos. kislanyunkat, csak kivancsisagbol es szerencsere nagyon megtetszett neki.azota nagyon sokat szok benne lenni. kicsit nekem is konnyebb igy
2008. nov. 18. 10:31
 4/6 anonim ***** válasza:
mi kb. 5 hónapos korától használjuk, és nekünk nagyon bejött. A kisfiam tök jót játszik benne.
2008. nov. 18. 11:12
 5/6 anonim ***** válasza:
4 hónapos kora előtt beletettük, de pont akkor fordult mindig hasra és nem tudott visszafordulni ezért mindig üvöltött. Most 4.5 hónapos már forog minden irányba és nagyon jól elvan benne.
2008. nov. 18. 11:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Én születése óta használom a járókát. A milyenk fából van és gurulós, így a lakás bármely pontjára vihető. A gyerkőcömnek a járóka a "játszótere". Szeret benne lenni.

Jó babázást!

5 hós anyuka

2008. nov. 18. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!