Érdemes járókát használni? Mikortól? Meddig használtátok?
Mi nem vettünk. Elég nagy a lakás és egy kis gyerek főleg egy baba nem foglal olyan nagy helyet. Max akkor vettem volna ha Ming kori vázák lennének a földön.
Újszülöttkortól kétéves korig lehet használni a fa változatot mert az elég nagy de inkább egyfajta elkeritett játszósarok minősitésben.
Ez tényleg így van. Van, aki beleszoktatja a gyereket, és elvan benne, van amelyik gyerek gyerek meg utálja. Attól is függ, van-e nagytesó, aki elől jó "megvédeni" a picit.
Meg hogy milyen a ház/lakás adottságai.
Nekünk volt, amikor használtuk jól jött.
De nem sokat volt benne, játéktárolónak szuper volt.
Jó volt, amikor jött a postás, vagy wc-re kellett mennem, stb.
Mi vettünk a földre egy nagy szivacsot. (2*2 méter), és ott volt kb. 4-8 hs koráig, aztán amikor máár megtanult kúszni birtokba vehette az egész házat. Direkt elpakoltam, így jól elfoglalta magát a ház felfedezésével.
Én amúgy erre a nagy szivacsra esküszöm, ha kelle valamire.
5 hónaposan kaptuk és még mindig használjuk, most 13. Gyönyörűen elvan benne, imádja a játékokat kidobálni, de el is játszik velük. Van benne egy nagy párna, ha álmos, oda fekszik le. A járást is itt tanulgatja ha én nem érek rá kivenni.
Imádom, mert biztonságban tudom benne a picit. Persze én is hallottam olyat, hogy utálja a gyerek, de az enyém szereti. Bármeddig elvan benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!