Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért mondják, hogy sokba...

Miért mondják, hogy sokba kerül felnevelni egy gyereket? Melyik fázis kerül sokba?

Figyelt kérdés
2011. márc. 2. 14:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mindegyik!

a kisbabás azért mert meg kell venni mindent amitek elötte nem volt - főleg ha saját szobája lesz-

az ovis azért mert 92-estől felfelé már alig van turis ruha - ha van is kevés- ott már divatoznak kell a kinézetre adni

iskola: különórák kirándulások szintén ruha

és a minőségi életszínvonal ami mindig pénzbe kerül ... állítólag évente 2millió ft-/gyerek.

2011. márc. 2. 14:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy gyereket 18 éves koráig felnevelni, kb. egy pesti téglalakás ára. :) Ezt többször kiszámolták már "tudományos" alapon. Szerintem minél nagyobb, annál többe kerül, és mikor már tanul, továbbtanul, az a legtöbb. Unokatestvérem most költözött albérletbe, egyetemre jár, na abba bele se merek gondolni, hogy az mennyi lehet a szüleinek.. :) az enyém még csak 2 éves :)
2011. márc. 2. 14:39
 3/4 anonim ***** válasza:
myeliky fázis?...mindegyik. az elején a kelenyge, kiságy, babakocsi , stb. ruhák (ez végig kell ugye), pelenka. majd az étel(ez is), aki igényesebb az meg is nézi mit vesz, nem a legolcsóbbat...aztán az iskola, a tanszerek, a kölünóra, mondjuk sport, táborok, ez az, majd az egyetem, legvagy aki rak félre a gyerekénéek, hogy ne pucér seggel kezdje az önálló életét. stb stb.
2011. márc. 2. 14:41
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nálam ez ott kezdődik, hogy feladtam a munkám, és itthon vagyok velük. Anyagilag ez már óriási visszaesés, nem akarom őket bölcsibe adni. Utána jön az, hogy már nem tud/akar egy nő annyit dolgozni, mint előtte, mert látni szeretné a gyermekeit.

Legalábbis én rengeteget dolgoztam, jó fizetésért.

Ezek után jön a sok minden, amit a többiek írnak...

2011. márc. 2. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!