Miért van manapság annyi fiatal 20-30 éves nő aki gyereket vállal, tele van gondokkal és nem tudja szeretettel felnevelni hanem üti vágja a gyerekét meg ordibál vele?
Én amíg egyetemre jártam, annyira ideges voltam, hogy pont ezért nem vállaltam gyereket. Biztos, hogy rajta töltöttem volna ki a dühömet.
Most sincs minden rendben nálam, főleg az anyagi önállóságomról van szó, de eszembe sem jutna kínozni az 1 éves gyerekemet.
A férjem már jobban akarja idióta módszerekkel nevelni, de minek kérdezem én?
Az élet hozhat a gyerekünk számára sok nehézséget, akkor meg minek bántsa a szülő is?
36N
23vagyok, persze, néha szakad a cérna, ilyenkor kiabálok, csúnyán nézek az egyévesemre, Csattan a pracli, ha pl a konnektorba akar nyúlni 200szor, és 201. alkalommal ki is kap érte.
Fiatal vagyok, tele gondokkal, mégis szeretetben nő fel a kicsi. El tudjuk látni anyagilag is, és mentálisan is fejlődik,
Amúgy ez a 20-30 éves besorolás miből jön? Azt hiszed Kérdező, hogy egy 40es nő nem lenne ilyen anya???
Szerintem a gyerekkel aki így bánik az nem csak a kortól függ. Egy 40éves is halálra verheti a csecsemőjét, és egy 20éves is.
Problémák mindenhol vannak, és aki olyan életből szakadt ki, ahol a gyerek csak verve volt jó, neki mindegy mikor szül, elő fog jönni, nekem nagyon meg kell állnom, hogy ne legyek anyám, mert ő agresszív volt, nagyon dúrván vert. Én nem akarom, ami nem jelenti azt, hogy még nem kapott a kicsi a pelenkára, kezecskére egy egy csapást, amikor már a hiszti szintje elérte nálam a csúcsot. De nem verném kékre zöldre. Ha egyszer is így emelnék rá kezet, inkább elhagyom a családom, mert onnantól jobb nekik nélkülem.
Én ha 20év múlva szülném, akkor is bennem lenne anyámtól látott példa, sajnos.
Ha kiabálok vele, utána mindig bocsánatot kérek tőle, és nyugodtan elmondom neki, nem jól viselkedett, hogyan csináljuk legközelebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!