Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért van manapság annyi...

Miért van manapság annyi fiatal 20-30 éves nő aki gyereket vállal, tele van gondokkal és nem tudja szeretettel felnevelni hanem üti vágja a gyerekét meg ordibál vele?

Figyelt kérdés
szerintem az ilyeneknek nem is kéne szülni, vagy ha már megszülte elvenni tőle.
2010. jún. 25. 16:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én már 27 éves vagyok, de tisztán emlékszem rá, hogy Édesanyám (akit nagyon szeretek, és igen is jó anyának gondolok) néha elszórt egy-egy pofont, mert fáradt volt, sok volt neki a három gyerek és bizony így vezette le a feszültségét. A férjem Anyukája büszkén mesélte, hogy eltört a fia hátán a fakanál, úgy felbőszítette valami gyermekkori csíntevésével. Úgyhogy régen is volt ilyen. Én meg is fogadtam, hogy nem fogom verni a gyerekemet, ennek ellenére bizony volt már olyan, hogy meglegyintettem két éves kislányom popsiját, mert egyszerűen már nem ismert határt. Ez kb. olyan erősségű volt, mint egy oda csattanó puszi, de még is meglepődött, és végre értelmesen lehetett vele beszélni. Ha ez bűn, akkor kövezzetek meg.
2010. jún. 25. 16:50
 2/8 A kérdező kommentje:
nem egy két legyintésről van szó mert annyi kell, hanem többről.
2010. jún. 25. 16:57
 3/8 anonim ***** válasza:
70%

Én amíg egyetemre jártam, annyira ideges voltam, hogy pont ezért nem vállaltam gyereket. Biztos, hogy rajta töltöttem volna ki a dühömet.

Most sincs minden rendben nálam, főleg az anyagi önállóságomról van szó, de eszembe sem jutna kínozni az 1 éves gyerekemet.

A férjem már jobban akarja idióta módszerekkel nevelni, de minek kérdezem én?

Az élet hozhat a gyerekünk számára sok nehézséget, akkor meg minek bántsa a szülő is?

36N

2010. jún. 25. 17:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Én több anyukát is ismerek, de egyik sem így bánik a gyerekkel, hanem nagyon is türelmesen, szeretettel. Szerencsére. Soknak nem kéne gyerek, ez igaz, de nem mindig ésszel döntenek a gyerekvállalásról.
2010. jún. 25. 18:12
 5/8 anonim ***** válasza:
70%
Mert meggondolatlanok. Én 34 évesen lettem terhes, előbb nem akartam, mert éreztem hogy még éretlen vagyok hozzá. És ahogy visszagondolok korábbi önmagamra, látom a különbséget, hogy mennyivel jobb anya vagyok mint amilyen mondjuk 25 évesen lettem volna. Ja és a korábbi kapcsolatomban bár oda voltam a pasiért, de a lelkem mélyén éreztem, hogy nem szabad gyereket szülnöm neki!
2010. jún. 25. 18:24
 6/8 anonim ***** válasza:
24 éves vagyok, kislányom 11 hónapos, és büszke vagyok, hogy fiatal anyukája van neki. Nem ütöm őt egyáltalán, imádok vele játszani, szórakozni, nevetgélni. Az apja ugyanilyen vele, ő 28 éves.
2010. jún. 26. 13:52
 7/8 anonim ***** válasza:

23vagyok, persze, néha szakad a cérna, ilyenkor kiabálok, csúnyán nézek az egyévesemre, Csattan a pracli, ha pl a konnektorba akar nyúlni 200szor, és 201. alkalommal ki is kap érte.

Fiatal vagyok, tele gondokkal, mégis szeretetben nő fel a kicsi. El tudjuk látni anyagilag is, és mentálisan is fejlődik,

2010. jún. 26. 15:50
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ez a 20-30 éves besorolás miből jön? Azt hiszed Kérdező, hogy egy 40es nő nem lenne ilyen anya???

Szerintem a gyerekkel aki így bánik az nem csak a kortól függ. Egy 40éves is halálra verheti a csecsemőjét, és egy 20éves is.

Problémák mindenhol vannak, és aki olyan életből szakadt ki, ahol a gyerek csak verve volt jó, neki mindegy mikor szül, elő fog jönni, nekem nagyon meg kell állnom, hogy ne legyek anyám, mert ő agresszív volt, nagyon dúrván vert. Én nem akarom, ami nem jelenti azt, hogy még nem kapott a kicsi a pelenkára, kezecskére egy egy csapást, amikor már a hiszti szintje elérte nálam a csúcsot. De nem verném kékre zöldre. Ha egyszer is így emelnék rá kezet, inkább elhagyom a családom, mert onnantól jobb nekik nélkülem.

Én ha 20év múlva szülném, akkor is bennem lenne anyámtól látott példa, sajnos.

Ha kiabálok vele, utána mindig bocsánatot kérek tőle, és nyugodtan elmondom neki, nem jól viselkedett, hogyan csináljuk legközelebb.

2010. jún. 26. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!