Egyszerűen képtelen vagyok megérteni, hogy hogy mer-tek ebbe az országba gyereket vállalni? Nem féltek, hogy nem tud-játok felnevelni? Albérlet, kevés jövedelem, hiteltörlesztés.
Szia!
Én mertem szülni. Nem vettünk fel egetverő hiteleket. Ugyan kevéske pénzből gazdálkodunk, de nem lehetetlen.
Így nem is lehet gyereket vállalni! Nem lehet mindig arra alapozni, hogy majd ha jobb lesz, akkor vállalunk gyereket!
Akkor mit mondjanak azok a nők, akik a világháború alatt szültek gyereket? Már pedig akkor is születtek gyerekek! Nem mindenki szülhet/ élhet külföldön! És mindig lesznek szegények és gazdagok!
Most tök mindegy mi van, ha valaki gyerket szeretne nincs más választása. Erre kell gyereket vállalnia.
Egyébként pedig hülyeség amit írtál, mert a világháborúk idején és után sokkal szegényebb emberek voltak és sokkal szerényebb körülmények közt kellett gyereket vállalni és felnevelni. Mégsem haltunk ki. Pedig mesterségesen (Trianon) is segítették az országot efele. És mégis túléltük. Sőt 53-ban, majd a 70-es évek közepén volt a csúcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!