18-19 évesen szülnétek? Indoklásokat is kérek!
Szia!
tervezni biztosan nem,de ha veletlen akkor igen!19evesen volt egy abortuszom mert az akkori baratom rakenyszeritett en meg meg iskolaba jartam masodik szakma hasonlo!a mai napig banom!De 24cevesen születt a kislanyom igy erzem mit veszitettem es meg inkabb banom!nem tudhatod milyen lenne de az biztos,hogy a masik mar nem lesz ugyanolyan!neked kell tudnod,hogy felnöttel-e a feladathoz!:-D
Én 20 évesen lettem terhes, most van egy 5 hónapos gyönyörű kisfiam! Imádom, nincs ennél csodálatosabb dolog, mindig erre vágytam, és remélem majd büszke lesz ránk a fiam (én is az voltam a szüleimre, engem is 18 évesen szült édesanyám) hogy fiatal szülei vannak!
Mikor megismertem a férjem, már akkor tudtam, hogy neki szeretnék gyermeket szülni, és már akkor vállaltam volna, de még csak 16 éves voltam. Előbb leérettségiztem, elmentem fősulira bölcsődei gondozónőnek tanultam. Az utolsó félév előtt abbahagytuk a védekezést, mert szerettünk voolna babát ha végzek a sulival, és hátha nem sikerül elsőre. Nekünk szerencsénk volt, elsőre sikerült. Az utolsó félévemet már terhesen csináltam meg, májusban összeházasodtunk, összeköltöztünk és szeptemberben megszületett a kisfiunk!
Férjemnek van jól fizető állása, van autónk, most még albérletben élünk, de tavasszal költözünk a saját lakásunkba!
Én boldog vagyok, és nem hiányzik a bulizás meg ivás meg sbtsb nekem elég volt az a 2 év a fősulin.
Sziasztok!
Én is 18évesen szültem, 2hónapja, életem legszebb időszaka ez:)
Imádom a kisfiamat, mikor rámosolyog majd elolvadok:)
Nem bántam meg, a következőt csak ugy 5-6év múlva szeretném.
Nekem első a család minden előtt
Én 20 évesen mentem férjhez, gyorsan lediplomáztam, fősuli mellett már dolgoztam, hogy minél hamarabb meglegyen annyi munkaviszonyom, amennyi a GYEDhez kell. 23 évesen szültem most 8 hós gyönyörű kislányunkat. Nagyon örülök, hogy így alakult az életem, van egy szerető, megbízható férjem, és tervezzük a többi manót.
Én azt mondom, hogy nem is az anyagiak a legfontosabbak, hanem, hogy teljesen biztos legyél a párodban, hogy valóban őt akarod társadnak egy életre, és gyerekeid apjának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!