18-19 évesen szülnétek? Indoklásokat is kérek!
Tervezetten nem,az biztos,de ha úgy sikerült volna,nem vetettem volna el :-)
Tudom,manapság luxus szinte a saját ház,nekem mégis ez volt a legfontosabb,ezután egy normális munkahely és utána baba.
Nekem az nem elég,ha a vőlegényemnek lenne háza,mert anno megkaptam az előző páromtól,hogy az ő háza,ő az úr.Köszi,ebből nem kérek SOHA!
Tudom,nem mindenki ilyen,de akkor megfogadtam,hogy saját ház.Nem közösködök ilyen téren.Ez már sikerült,munkahely is normális,pár év múlva jöhet a baba(én 21 a vőlegényem 23 éves)
Szia
Szerintem ez kizarolag szemilyeseg fuggo.
En nem szultem volna, mert meg fontosabb volt a bulizas a baratnozes mint a csaladalapitas.
20-22 evesen mar sokkal komolyabb voltam.22 evesen menyasszony lettem es 24 evesen feleseg.
25 evesen szultem.
Nekem sokat szamitott az a par ev.Ugyan az a "ferfi" (akkor meg inkabb fiu) mellett voltam es egyutt ertunk meg a csalad alapitasra.
Lehet en keson ero tipus vagyok :D....mar ha a 25 evet keson eronek lehet nevezni :D
Nem olvastam végig a válaszokat, de az én válaszom a határozott NEM!
A párom családjában sajnos azt kell mondjam két ilyen anyuka is van, hogy még szinte le sem érettségiztek, már szültek. Az egyikük tervezte, bár a szülők ott támogatták, mert esze ágában sem volt a lánynak továbbtanulni, pláne nem dolgozni - bár szerintem a gyerekszülés nem egy életcél. A másikuknak "becsúszott", illetve ott a srácot jól megvezették és már hiába is akarta volna ő, hogy vegyék el.
Most már 3 éves mindkét helyen a gyerek, amit én látok az az, hogy kezdenek rájönni, hogy a semmire szültek, illetve a nagyszülők nyakára, és persze ezzel az is együtt jár, hogy beleszólnak nekik mindenbe. Arról már nem is beszélve, hogy soha nem fogják már megtapasztalni, hogy milyen jó is csak kettesben élni egy kicsit a pároddal és aztán míg más huszonévesen kiszórakozza magát, ők cserélhetik a pelenkát. Persze van, akinek ez tökéletesen megfelel, csak jól át kell gondolni, mert aztán nincs visszaút!
Normális körülmények között nem. Még az iskolát sem fejeztem be, nincs ház, nincs rendes körülmény a gyerekvállaláshoz.
De ha azt mondanák nekem, hogy van egy évem, hogy terhes legyek, mert utána valószínűleg nem lesz baba, akkor minden további nélkül vállalnám.
Vagy ha "baleset" történne, akkor is megtartanám a babát, mert azt mondta több orvos is, hogy ha véletlen lenne egy abortuszom, akkor később abból nagyon nagy gond lehet, ha babát szeretnék majd (hormonproblémáim vannak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!