Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » SOS! 16 hós lányom éjszakánkén...

SOS! 16 hós lányom éjszakánként (1 hete) ordít alvás közben. Mi lehet?

Figyelt kérdés

Nem lehet megnyugtatni, ellök magától, se cumi, se tea nem kell neki. 5 percig sír, utána "felébred", még sír egy kicsit, iszik és alszik tovább. Ma már 3x csinálta ezt ( 20 órától alszik).

Egyszer (kb3-4 hónapja) már volt ilyen, voltunk dokinál, aki azt mondta fél, szorong valamitől. De mitől?????????

Nem változott semmi a szobában, a családban sem. Mi lehet ez?

2011. febr. 21. 21:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Adtok nekik valamilyen fájdalomcsillapítót? Nekünk a doki cataflam cseppet írt, de nem hat.
2011. febr. 22. 13:06
 12/14 anonim ***** válasza:
Pedig annál erősebb nincs is:( ha nem hat, ne add, ha felesleges. Remélem túllesz ezen a kicsi, sajnállak Titeket!
2011. febr. 22. 14:47
 13/14 anonim ***** válasza:

Második vagyok.Én csak homeos bogyót adtam neki.A fogzásost is és azt is, ami alvásra van.Nem hatott egyik sem, úgyhogy nem terhelem vele.

Éjjelente játszunk egy kicsit, aztám majd csak kinövi.A múltkor hajnali 5-kor mályva cukrot készítettünk:(, hogy teljen az idő.

2011. febr. 22. 22:29
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltatok; akkor várok türelemmel!
2011. febr. 23. 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!