Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Előfordul, hogy éjszakánként,...

Előfordul, hogy éjszakánként, alvás közben "vándorol" a kisgyereketek?

Figyelt kérdés

Én már a földön alszok vele, mert máshogy nem merek. Ugyanis:

- a kiságyból fent ki tud mászni, pontosabban esni. Hiába van az ágy rácsa legalsó fokozaton.

- a nagy ágyunkban, köztünk a férjemmel aludt egy jó darabig, de onnan is mászott mindenfelé álmában.

Most tehát a földön alszunk, de van, hogy másfél-két méterre találom magamtól, pedig szorosan mellettem fekszik le. Néha ha felébredek, látom is, hogy álmában kúszik-mászik, forgolódik valamerre. Nem minden éjszaka fordul elő, de azért gyakran. Nyugtalan vagyok, más gyerekkel is előfordul ez? Mit tegyek?

1 éves múlt nemrég, de mindig ezt csinálta, csak régen még nem tudott rajtunk átmászni.

2009. ápr. 22. 23:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia!!!!Dettó mi még az ágyban alszunk(nagy francia ágy de sztem hamarossan mi is költözünk a földre mert ő is vándorol álmában....
2009. ápr. 24. 13:50
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Ezek szerint előfordul... Remélem, majd kinövi... :-)

2009. ápr. 25. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!