Előfordul, hogy éjszakánként, alvás közben "vándorol" a kisgyereketek?
Figyelt kérdés
Én már a földön alszok vele, mert máshogy nem merek. Ugyanis:
- a kiságyból fent ki tud mászni, pontosabban esni. Hiába van az ágy rácsa legalsó fokozaton.
- a nagy ágyunkban, köztünk a férjemmel aludt egy jó darabig, de onnan is mászott mindenfelé álmában.
Most tehát a földön alszunk, de van, hogy másfél-két méterre találom magamtól, pedig szorosan mellettem fekszik le. Néha ha felébredek, látom is, hogy álmában kúszik-mászik, forgolódik valamerre. Nem minden éjszaka fordul elő, de azért gyakran. Nyugtalan vagyok, más gyerekkel is előfordul ez? Mit tegyek?
1 éves múlt nemrég, de mindig ezt csinálta, csak régen még nem tudott rajtunk átmászni.
2009. ápr. 22. 23:49
1/2 anonim válasza:
Szia!!!!Dettó mi még az ágyban alszunk(nagy francia ágy de sztem hamarossan mi is költözünk a földre mert ő is vándorol álmában....
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
Ezek szerint előfordul... Remélem, majd kinövi... :-)
2009. ápr. 25. 12:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!