SOS! 16 hós lányom éjszakánként (1 hete) ordít alvás közben. Mi lehet?
Nem lehet megnyugtatni, ellök magától, se cumi, se tea nem kell neki. 5 percig sír, utána "felébred", még sír egy kicsit, iszik és alszik tovább. Ma már 3x csinálta ezt ( 20 órától alszik).
Egyszer (kb3-4 hónapja) már volt ilyen, voltunk dokinál, aki azt mondta fél, szorong valamitől. De mitől?????????
Nem változott semmi a szobában, a családban sem. Mi lehet ez?
Sajnos nálunk is vannak ilyen napok (17 hós a babám).
Próbáltam utána olvasni.Sokat nem írtak róla, csak azt, hogy nem tudni miért van.Úgy van, ahogy az első válaszoló írta.Majd kinövi.
Nálunk annyival rosszabb a helyzet, hogy egy ébredés után 2-3 órát is fent vagyunk.Éjjelente akár 2x is megébred sírva.Nem lehet megölelni, mert ellök.Semmi nem jó.
Próbáljam keltegetni vagy hagyjam sírni ilyenkor? Mit csináljak?
Általában magamhoz ölelem, hogy "semmi baj, itt van anya", meg puszilgatom, de el tol magától, remeg és sír(ordít).
Én ölelem és ébresztgetem. És sajnos nekem is fent van utána 2-3 órát mint a második válaszolónak. :-(
Utoljára péntek éjjel csinálta, 1től 5ig fent volt és csak az ölemben volt hajlandó elaludni, és csak úgy hogy álltam vele. Még jó hogy "csak" 11 kg.
Az enyém is csinálja ezt.
Most jönnek a szemfogai (2 jött ki eddig), sokan azt mondják, hogy emiatt van.
Nem tudom:-(
Szintén 16 hós.
Nálunk is előfordul néha, és tényleg jönnek a fogai...
Bár ahogy olvaslak benneteket, én mázlista vagyok, mert a kicsim pár perc után visszakéreckedik az ágyba. Hacsak nincs kedve mesét nézni, de azt fogzás nélkül is megejti. Felébred, bekapcsolja a tévét, annak a fényénél a dvd-t, leül, megnézi a mesét, és mindent kikapcsol ha vége. :-)
Ő is 16 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!