Más is van így? 34+4 hetes terhes vagyok, de már a 32. hét óta rendszeresen alvás problémáim vannak. Sokszor órákat fent vagyok éjszakánként. Ez normális?
Én viszonylag szerencsés vagyok, mindig nagyon jó alvó voltam. Mostanában viszont rendszeresen felkelek arra, hogy teljesen elzsibbadtam, és nagyon kell pisilni. Szerencsére utána rögtön vissza tudok aludni.
Lefekvés előtt jól kiszellőztetek, nem eszem-iszom késő este, és olvasok egy kicsit, hogy elálmosodjak.
Megpróbálok nagyon kényelmesen oldalt elhelyezkedni az ágyban, és egy kispárnát rakok a hasam alá.
Szerintem egyre rosszabbak lesznek az éjszakáink, de kitartás, már nincs sok hátra!
34h km
Nem tudom pontosan, hogy mikortól nem aludtam egy igazán jót. De már legalább 10 hete. Vagy kényelmetlen, vagy nagyon meleg volt, vagy agyaltam valamin. Most pedig úgy másfél hónapja 3-4 pisi éjszaka és ha felkel a pindurka, akkor sokáig nem tudok visszaaludni.Ha ő alszik, akkor sem találom meg mindig a kényelmes pózt.
Úgyhogy nyugi, nem vagy egyedül és nyugtasson a tudat, hogy mikor felvagy éjjel sok-sok kismami ugyanúgy virraszt! :)
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!