Ötleteket keresek, hová lehetne menni nyaralni egy 1 éves babával belföldön?
Szia!
Az én kislányom Jún.-ban lesz 1 éves.2 éve voltunk Hajdúszoboszlón nyaralni és nagyon tetszett a fürdő is bababarát. Oda szeretnénk visszamenni. A szállásunk a következő linket tudod megnézni.Pár percre van a fürdőtől így nem kell kocsikázni.
Nagyon családias.
Mikor akartok menni nyaralni? Hátha mi is akkor megyünk és akkor babacsapat lenne. :)
Boldog babázást kívánok.
7,5 hónapos kislány anyukája
Az első válaszoló vok: Ha gondolod írj priviben és írok 1-2 praktikát a spórolással kapcsolatban.
Üdv
Szia!
Egészen addig míg nem olvastam a "viszonylag olcsó" szavaidat, nekem is az alsópáhoki Kolping Hotel jutott eszembe. Nagyon nagyon jó hely, de nagyon drága. A szállás sem olcsó (hát ha még akarsz mondjuk 1-2 masszázst), az innivaló is elég zord áron van. Viszont ha van üdülési csekketek és/vagy egészségpénztári számlátok, akkor azokkal is lehet fizetni, nagyon rugalmasak.
Az első válaszoló vok:
Hát én nem tapasztaltam semmi ilyen népséget sehol. De ha így gondolkozol akkor mindenhol lehet ilyen incidens akárhova mész nyaralni.(romák a vízbe,vagy német gyerkőcök is szoktak vandálkodni).Lehet,hogy ha mentek nyaralni akkor pont nem lesz semmi ilyen népség.
Én csak 1 ötletet írtam,hogy mi hova megyünk nyaralni és a szállás is családias és olcsó.(szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!